hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà la Deixalleria Municipal en horari de matí a partir de la propera setmana. L ‘equipament situat al polígon industrial Can Bernades-Sobirà, entre el carrers del Penedès i del Ripollès, obrirà la seva instal·lació de 9 a 14 hores, segons ha anunciat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, en la darrera edició del programa Línia Directa.

El consistori va decidir durant la primera setmana de l’estat d’alarma tancar l’equipament amb l’objectiu de reduir la mobilitat de les persones i el risc de propagació i contagi del coronavirus. Aquesta setmana Mogoda Serveis ja ha obert dos dies al matí la Deixalleria (dimarts i dijous) i la setmana passada ja va reactivar el servei del Telefonet de recollida d’andròmines i de poda. La ciutadania pot trucar de dilluns a divendres al telèfon 93 544 91 91 entre les nou del matí i les dues de la tarda i indicar de quina andròmina es vol desfer per pactar el dia de recollida.

Les visites a la Deixalleria es fan prenent totes les mesures de seguretat, tant per part de les persones usuàries com de la plantilla de l'equipament.


Foto: La Deixalleria Municipal aquesta setmana / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles
L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles22 Maig 2020 15:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost [ ... ]

Darrer dia per fer les preinscripcions escolars
Darrer dia per fer les preinscripcions escolars22 Maig 2020 12:17 - Redacció

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, [ ... ]

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]