hola

El regidor d’Habitatge, Sergi Hernández, ha enviat una carta als grans tenidors financers on els insta, més enllà de la normativa, a «adaptar els lloguers rebaixant preus, facilitant suspensions o condonacions durant els propers mesos, per contribuir de manera substancial a que la vulnerabilitat de les persones no es converteixi en un problema social». Sergi Hernández recorda que l’Estat d’Alarma ha provocat «danys importants en el teixit comercial, industrial i laboral en quasi tots els àmbits econòmics de la societat» i «una situació dramàtica a les unitats familiars, que viuen una reducció salarial important».

«Creiem fermament que la suspensió del pagament o rebaixes substantives en els preus de lloguer contribuiran a alleugerir l’economia de les famílies a més a més de contribuir a la recuperació econòmica, salvant el més important que són les persones», manifesta l’edil d’Habitatge que afegeix que «en realitat la gravetat de la situació hauria de facilitar la suspensió immediata a traves de una reducció dels beneficis previstos».

El regidor ha explicat que aquesta missiva suposa un primer contacte amb els grans tenidors d’habitatge previ a l’aplicació del decret de mesures urgents per garantir l’accés de l’habitatge aprovat per la Generalitat.

Hernández també ha declarat que el confinament ha posat en evidència que garantir el dret a l’habitatge digne és clau per aturar la malaltia i que ha posat de manifest un cop més la necessitat que les persones disposin d’un habitatge digne.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles
L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles22 Maig 2020 15:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost [ ... ]

Darrer dia per fer les preinscripcions escolars
Darrer dia per fer les preinscripcions escolars22 Maig 2020 12:17 - Redacció

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, [ ... ]

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]