hola

 

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha editat un recull amb les mesures aplicades des de l'inici de l'Estat d'Alarma per pal·liar els efectes de la crisi originada per la Covid-19. El document recull el més d'un centenar d'actuacions i propostes dutes a terme per la Corporació des del 14 de març, en els diferents àmbits municipals.

 

El document inclou mesures de prevenció i contenció com la creació del Comitè d'Emergència i la Comissió Tècnica, el tancament d'espais, equipaments i serveis no essencials i de parc, àrees de jocs, zones esportives i fonts públiques i l'aprovació i revisions dels plans de contingència per reorganitzar el treball de la plantilla municipal. També recull totes les accions institucionals dutes a terme com la recuperació dels òrgans col·legiats de govern, les declaracions de la Junta de Portaveu i els bans publicats, entre d'altres. També detalla els controls de la Policia Local a vehicles i persones per garantir el compliment de les restriccions i l'ús de l'espai públic, amb un total de 1.086 identificacions i 406 sancions a data de 30 d'abril.

Pel que fa a les accions de Serveis Socials, el document informa que des de l'inici de l'Estat d'Alarma s'han distribuït un total de 3.700 àpats, s'ha atès més de 330 persones a través de la teleassistència, s'han destinat ajuts per un import superior als 16.000 euros, a més de repartir les 382 targetes moneder i l'atenció a domicili de 167 persones en situació de dependència, entre d'altres mesures.

El document recull també les mesures preses i les actuacions realitzades en matèria de neteja i manteniment, economia i desenvolupament local, comerç, voluntariat, habitatge, salut, educació, consum, mediació comunitària, infància, adolescència i joventut, igualtat, cultura i activitats, subministrament energètics, atenció ciutadana i comunicació.

El Consistori ha informat que aquest document s'anirà actualitzant periòdicament per tal de recollir totes les accions i mesures implementades.

Recull de mesures de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per pal·liar els efectes de la Covid-19 (document pdf).

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]