hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa aquest dimarts 5 de maig un nou servei essencial. Es tracta d’un grup de persones que es dedicaran a informar la ciutadania sobre com s’ha de fer aquesta desescalada del confinament, que intentaran resoldre dubtes i també podran explicar quins són els serveis municipals que estan oberts, fins i tot, podran derivar persones a aquests.

Aquests informadors van identificats amb unes armilles de color taronja, aniran en parella i la ciutadania els podrà localitzar en els eixos principals de passeig, parc Central, passeig de la Florida, Rambla, tot i que també s’endinsaran en els barris. Cada matí de 8.30 a 12.30 hi haurà dues parelles d’informadors i el mateix passarà a la tarda de 16.30 a 20.30 hores.

El director de l’àrea de Ciutadania i Serveis a les persones, Dani Novo, ha detallat que aquest nou servei essencial té per objectiu informar i resoldre dubtes o necessitats que la ciutadania pugui tenir sobre aquest nou període de desconfinament. Novo ha destacat que les parelles informadores seran visibles pels eixos principals de la ciutat i informaran sobre els serveis que actualment estan oberts i aquells que es vagin obrint durant les diverses fases


Els informadors aniran identificats amb una armilla de color taronja i portaran fulls informatius per repartir, a més de mascaretes proporcionades pel Ministeri de Sanitat ja que, com recorda Novo, des d’aquesta setmana són obligatòries per als usuaris del transport públic.

El director de l’àrea de Ciutadania i Serveis a les persones ha explicat que el servei d’informadors treballarà en dos torns de matí i tarda i que a cada torn hi haurà dues parelles per abraçar més territori.


Foto: Els informadors estan identitifcats amb unes armilles de color taronja / L'Informatiu0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]