hola

 

El Portal Empresarial de la Riera de Caldes ha creat un Marketplace perquè les empreses ubicades als municipis d’aquest eix econòmic, puguin anunciar i trobar productes per fer front a la situació generada per la pandèmia de la Covid-19.

«Mascaretes certificades, mampares protectores, revestiments sanitaris, serveis de neteja i desinfecció i transport són alguns dels productes o serveis que es poden aconseguir a través d’empreses de proximitat», han detallat des de la Regidoria de Desenvolupament Local.

Així, en aquest espai web, ja s’ofereixen una cinquantena de productes o serveis de diferents categories com materials de protecció i productes EPI, serveis TiC, serveis de neteja, assessorament empresarial i impressió 3D, entre molts altres.

Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, que treballa per facilitar la trobada entre clients i proveïdors del territori, seguint la filosofia del consum de proximitat, segons ha explicat Desenvolupament Local. Aquesta plataforma ofereix un directori on es poden consultar les 3.500 empreses ubicades en aquesta zona.

L’Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) està formada pels municipis de Caldes de Montbui, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta, Polinyà i Santa Perpètua de Mogoda.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus