hola

 

El Portal Empresarial de la Riera de Caldes ha creat un Marketplace perquè les empreses ubicades als municipis d’aquest eix econòmic, puguin anunciar i trobar productes per fer front a la situació generada per la pandèmia de la Covid-19.

«Mascaretes certificades, mampares protectores, revestiments sanitaris, serveis de neteja i desinfecció i transport són alguns dels productes o serveis que es poden aconseguir a través d’empreses de proximitat», han detallat des de la Regidoria de Desenvolupament Local.

Així, en aquest espai web, ja s’ofereixen una cinquantena de productes o serveis de diferents categories com materials de protecció i productes EPI, serveis TiC, serveis de neteja, assessorament empresarial i impressió 3D, entre molts altres.

Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, que treballa per facilitar la trobada entre clients i proveïdors del territori, seguint la filosofia del consum de proximitat, segons ha explicat Desenvolupament Local. Aquesta plataforma ofereix un directori on es poden consultar les 3.500 empreses ubicades en aquesta zona.

L’Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) està formada pels municipis de Caldes de Montbui, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta, Polinyà i Santa Perpètua de Mogoda.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles
L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles22 Maig 2020 15:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost [ ... ]

Darrer dia per fer les preinscripcions escolars
Darrer dia per fer les preinscripcions escolars22 Maig 2020 12:17 - Redacció

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, [ ... ]

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]