hola

Sis comerços del municipi han iniciat aquest dissabte la distribució gratuïta de mascaretes infantils, per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, cosides per Mascaretes solidàries Santa Perpètua, segons ha anunciat avui aquest grup de voluntariat perpetuenc, coincidint amb l’autorització de sortides per als menors de catorze anys a partir de demà diumenge 26 d’abril.

Són establiments distribuïdors de les mascaretes infantils els forns de Pa Artesà situats a la Rambla (Centre Vila) i al carrer de Pablo Picasso i a l’avinguda de Barcelona (Can Folguera); el supermercat Bon Preu (Mas Costa); el forn de pa Maika (Can Taió); i la Farmàcia Rico (La Florida), segons ha anunciat el grup solidari.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha manifestat que en funció de les existències i d’acord amb el grup de voluntariat, s’obrirà a partir de dilluns algun equipament municipal per poder-ne contribuir al subministre d’aquestes mascaretes juntament amb els comerços que actualment les distribueixen. El Consistori ha detallat que informarà detalladament de l’equipament i els horaris de recollida.

Aquesta xarxa de cosidores perpetuenques té previst distribuir unes 3.500 unitats, que es realitzen gràcies a l’aportació de roba i gomes de l’empresa Baby Nit, situada al polígon Can Bernades Subirà de Santa Perpètua.

Les mascaretes són de roba i s’han de rentar abans de fer-les servir i després de cada ús a una temperatura de 60 graus i seguir les recomanacions d’ús: no agafar-les per la part de davant ni per dins i rentar-se les mans abans i després d’utilitzar-les.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]