hola

L’Arxiu Municipal de Santa Perpètua de Mogoda s'ha sumat a les iniciatives que s’estan duent a terme arreu del territori per tal de documentar i preservar evidències sobre els moments que estem vivint com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. L’objectiu és documentar aquest període amb material elaborat per la ciutadania que pugui donar testimoni de com va passar Santa Perpètua aquesta situació excepcional.

D’aquesta manera, l’Arxiu va en la línia encetada per la publicació municipal l’Informatiu de Santa Perpètua que manté oberta a la seva edició digital un espai pensat per a què la ciutadania expliqui les seves vivències, històries, pensaments o qualsevol aspecte que vulgui compartir sobre el confinament. La nova secció sota el títol Històries del confinament té per objectiu recopilar les vivències dels perpetuencs en forma d’iniciatives, cartes, dibuixos, textos o vídeos, entre d’altres. Ja han estat una desena de projectes els que s’han compartit en aquest espai. Els perpetuencs que vulguin poden enviar qualsevol tipus de material relacionat amb el confinament al correu electrònic linformatiu@staperpetua.cat o a través dels comptes de l’informatiu a Instagram o Twitter.

També cal recordar que l’alcaldessa en un ban infantil decretat a primers d’abril demana a tots els nens i nenes que guardin totes les obres d’art, dibuixos i invents imaginatius que estan fent durant aquests dies per poder fer una gran exposició infantil amb totes les creacions un cop finalitzi la situació d’emergència.

Si alguna d’aquestes creacions que heu fet arribar a l’Informatiu o què penseu enviar-les, voleu que formi part també de l’Arxiu Municipal, haureu d’afegir una sèrie d’informació com nom de l’autor; ubicació; títol; accés i difusió (si cediu el dret a reproduir-lo i consultar-lo). L’Arxiu Municipal ha creat una col·lecció específica, 14/09 #Arxivemlacovid19SPM, on anirà tota aquesta documentació que vulgueu cedir. També podeu enviar documents directament a l’Arxiu. Si teniu qualsevol dubte sobre la cessió a l’Arxiu podeu fer consultes a arxiu@staperpetua.cat.


Foto: L'Arxiu recull fotografies, dibuixos i documents reacionats amb el coronavirus  / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]

El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic
El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic22 Maig 2020 11:11 - Redacció

Aquest dissabte 23 de maig el perpetuenc Roger Gascon ha anunciat un concert solidari que emetrà per [ ... ]

Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica
Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica21 Maig 2020 16:17 - Redacció

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals, primer cicle d’Infantil, al segon cicle d'Infantil [ ... ]