hola

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha demanat als centres educatius que comencin el tercer trimestre d’aquest curs possibilitant un seguiment de l’alumnat a través d’internet. Des que el 13 de març van tancar escoles i instituts per culpa de la covid-19, cada equip directiu se les ha empescat d’una manera o altra per mantenir el contacte amb el seu alumnat i facilitar tasques que poguessin fer a casa mentre durés aquest confinament.

Ara, l’ordre de la Generalitat és la finalització presencial del curs i oferir amb certa regularitat contacte entre alumnat i professorat via telemàtica i, per això ha demanat als equips directius les necessitats que té l’alumnat per aconseguir un equip informàtic i connexió a Internet, segons ha informat el regidor d’Educació, Pere García.

El Departament d’Ensenyament ha donat prioritat als alumnes que fan sisè de Primària, quart de l’ESO, segon de Batxillerat i Cicles formatius. A Santa Perpètua les escoles Bernat de Mogoda i Santa Perpètua i l’Institut Rovira-Forns ja han començat a repartir algun equip informàtic entre les famílies que no disposen, segons ha explicat Pere García, que valora la decisió de la Generalitat de «tardana» però una bona opció.


0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]