hola

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha demanat als centres educatius que comencin el tercer trimestre d’aquest curs possibilitant un seguiment de l’alumnat a través d’internet. Des que el 13 de març van tancar escoles i instituts per culpa de la covid-19, cada equip directiu se les ha empescat d’una manera o altra per mantenir el contacte amb el seu alumnat i facilitar tasques que poguessin fer a casa mentre durés aquest confinament.

Ara, l’ordre de la Generalitat és la finalització presencial del curs i oferir amb certa regularitat contacte entre alumnat i professorat via telemàtica i, per això ha demanat als equips directius les necessitats que té l’alumnat per aconseguir un equip informàtic i connexió a Internet, segons ha informat el regidor d’Educació, Pere García.

El Departament d’Ensenyament ha donat prioritat als alumnes que fan sisè de Primària, quart de l’ESO, segon de Batxillerat i Cicles formatius. A Santa Perpètua les escoles Bernat de Mogoda i Santa Perpètua i l’Institut Rovira-Forns ja han començat a repartir algun equip informàtic entre les famílies que no disposen, segons ha explicat Pere García, que valora la decisió de la Generalitat de «tardana» però una bona opció.


0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]