hola

 

El voluntariat del grup Mascaretes solidàries Santa Perpètua està fabricant mascaretes infantils de cara a cobrir les necessitats de la població més jove que podrà començar a sortir a partir d’aquest diumenge, segons ha anunciat el Govern de l’Estat. Aquesta xarxa de cosidores està fent aquestes mascaretes infantils gràcies a l’aportació de roba i gomes de l’empresa Baby Nit, situada al polígon Can Bernades Subirà de Santa Perpètua.

Esperen confeccionar 3.500 unitats

La donació d’aquesta empresa permetrà als nens i nenes perpetuencs disposar de mascaretes amb motius i estampats simpàtics i infantils per tal que surtin a passejar protegits. Amb la quantitat de roba rebuda de Baby Nit, el grup espera poder confeccionar 3.500 unitats que podria servir per a que tots els infants del municipi disposessin de la seva pròpia mascareta.

Aquestes proteccions són de roba i s’han de rentar abans de fer-les servir i després de cada ús a una temperatura de 60 graus i seguir les recomanacions d’ús: no agafar-les per la part de davant ni per dins rentar-se les mans abans i després d’utilitzar-les.

Una de les voluntàries Marta Pagès ha explicat que a la xarxa Mascaretes Solidàries Santa Perpètua van percebre que la població infantil necessitaria mascaretes en el moment que poguessin sortir a passejar i es van començar a moure per poder oferir unes a mida de les seves cares. 

 

Foto: mascaretes infantils del grup Mascaretes solidàries / Neus Ràfols

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus