hola

Aquest diumenge 26 d’abril a les 20 hores finalitza el termini de presentació de propostes de la programació 2020-2021 de la Xarxa Municipal de Centres Cívics. Com cada curs la Xarxa de Centres Cívics recull propostes per a la següent programació.

A causa de l’estat d’alarma originat pel coronavirus en aquesta ocasió la proposta d’activitats es recullen de forma telemàtica, a través d’un enllaç web i del compte de facebook de la Xarxa @civicsSPM.

La Xarxa de Centres Cívics demana a la ciutadania que faci arribar propostes d'activitats noves que no s’estan fent per poder-les afegir a la programació del curs vinent, segons ha destacat la responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal.

Des de la Xarxa es va enviar un correu electrònic a les persones usuàries per informar-les de l’inici d’aquest recull de propostes per a la programació 2020-2021.

Carme Marsal ha informat que fins ara s’han recollit més d’una cinquantena de propostes, de les quals més d’una vintena són novetats. També ha avançat que algunes propostes presentades són molt originals com ara un taller anomenat No te creas todo lo que ves en los cuentos o ¿Por qué como sin hambre?

La Xarxa de Centres Cívics ha informat que «ateses les dificultats de fer la votació de les propostes en aquesta situació el que farem és recollir les propostes i intentar encabir a la nova programació totes aquelles que ens sigui possible». La Xarxa farà el retorn del recull de propostes durant el mes de maig.


Foto:Imatge d'arxiu d'una urna per recollir propostes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El correcan, espai d'esbarjo per a gossos, torna a obrir
El correcan, espai d'esbarjo per a gossos, torna a obrir26 Maig 2020 11:22 - Marta Hiraldo


La Regidoria de Salut Pública ha informat que l'espai d'esbarjo per a gossos, el correcan, ubicat al [ ... ]

Els Comuns del Vallès Occidental comparteixen experiències
Els Comuns del Vallès Occidental comparteixen experiències "per construir una societat millor"25 Maig 2020 12:24 - Redacció

Representants dels comuns dels municipis vallesans han compartir experiències i propostes en la lluita [ ... ]

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]