hola

Aquest diumenge 26 d’abril a les 20 hores finalitza el termini de presentació de propostes de la programació 2020-2021 de la Xarxa Municipal de Centres Cívics. Com cada curs la Xarxa de Centres Cívics recull propostes per a la següent programació.

A causa de l’estat d’alarma originat pel coronavirus en aquesta ocasió la proposta d’activitats es recullen de forma telemàtica, a través d’un enllaç web i del compte de facebook de la Xarxa @civicsSPM.

La Xarxa de Centres Cívics demana a la ciutadania que faci arribar propostes d'activitats noves que no s’estan fent per poder-les afegir a la programació del curs vinent, segons ha destacat la responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal.

Des de la Xarxa es va enviar un correu electrònic a les persones usuàries per informar-les de l’inici d’aquest recull de propostes per a la programació 2020-2021.

Carme Marsal ha informat que fins ara s’han recollit més d’una cinquantena de propostes, de les quals més d’una vintena són novetats. També ha avançat que algunes propostes presentades són molt originals com ara un taller anomenat No te creas todo lo que ves en los cuentos o ¿Por qué como sin hambre?

La Xarxa de Centres Cívics ha informat que «ateses les dificultats de fer la votació de les propostes en aquesta situació el que farem és recollir les propostes i intentar encabir a la nova programació totes aquelles que ens sigui possible». La Xarxa farà el retorn del recull de propostes durant el mes de maig.


Foto:Imatge d'arxiu d'una urna per recollir propostes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus