hola

 

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va reprendre ahir dimarts 21 d’abril els òrgans col·legiats de govern amb la celebració telemàtica de la primera Junta de Govern Local del Consistori, des de la seva suspensió amb motiu de la declaració de l’Estat d’Alarma.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, ha explicat que els òrgans es van suspendre per evitar el moviment innecessari de persones i eliminar les reunions de caràcter personal i que la tecnologia ha permès la recuperació d’aquestes sessions. «Entrem dins d’una certa normalitat, ens hem reinventat com ho està fent tothom per poder-ho fer a través de videoconferències».

L’alcaldessa també ha anunciat que el proper 30 d’abril se celebrarà el primer ple de la Corporació després de la suspensió de la sessió del mes de març a causa de la pandèmia. Els 21 edils de la Corporació, juntament amb el secretari i l’interventor, celebraran la sessió de manera telemàtica, cadascú des de casa seva. «Farem la sessió a través de la plataforma Jitsi, que està avalada per Localred i en la qual poden aparèixer a la pantalla les 23 persones que formem part del plenari», ha explicat Isabel Garcia que ha anunciat que el personal tècnic municipal està realitzant totes les gestions i proves necessàries per tal que la ciutadania també pugui veure el Ple per streaming.

L’alcaldessa també ha explicat que les comissions informatives tindran lloc aquest dijous 23 d’abril i que cada divendres es reuneix telemàticament la Junta de Portaveus, formada pels portaveus dels quatre grups municipals amb representació al Consistori. «Abans les fèiem un cop al mes però ara les fem cada setmana amb motiu de la situació actual, per tenir més contacte i i intercanvi d’informació», ha detallat la primera edil.

 

Foto: Sala de plens de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]