hola

El Servei Local de Català ha informat que s’han obert les inscripcions per a nous cursos de català per mitjà de la plataforma d’aprenentatge virtual Parla.Cat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Aquestes formacions són integralment en línia i consten de tutoria. El CNL ofereix dos períodes d’inscripció per a aquests cursos intensius amb tutoria per a tots els nivells en cada període. Així, el primer període de matricula es tanca diumenge 19 d’abril, i la formació es durà a terme entre dilluns dia 20 i el 22 de juny; el segon període de matrícula, s’obre del 20 al 24 d’abril, per a la formació que es durà a terme entre el 27 d’abril i el 30 de juny.

Aquestes formacions s’emmarquen en les propostes virtuals que ofereix el CNL que ha adaptat gran part de la seva activitat per oferir-la en línia per tal que el confinament no sigui obstacle perquè les persones interessades puguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana, o puguin iniciar-s'hi. Altres propostes són el Voluntariat per la llengua virtual i l'assessorament lingüístic telemàtic que també s’han adaptat, reorganitzat i activat per donar resposta a les necessitats de les persones usuàries.

Foto: Imatge d'arxiu d'una formació del Servei Local de Català / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]

El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic
El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic22 Maig 2020 11:11 - Redacció

Aquest dissabte 23 de maig el perpetuenc Roger Gascon ha anunciat un concert solidari que emetrà per [ ... ]

Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica
Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica21 Maig 2020 16:17 - Redacció

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals, primer cicle d’Infantil, al segon cicle d'Infantil [ ... ]