hola

L’associació d’Amics de Santiga no podrà celebrar aquest diumenge la 37a Festa de l’arbre i el 31è Homenatge als poetes que es dedica a Jordi Pàmias. A l’inici de l’estat d’alarma, l’entitat ja va fer públic que s’ajornava la celebració i, de moment, degut a la situació excepcional actual encara no s’ha posat cap nova data a l’activitat.

El president d’Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ens confirma que avui encara no es pot predir per quan es podrà celebrar l’Homenatge als poetes.

El poeta Jordi Pàmias havia de ser l’homenatjat aquest diumenge amb una placa feta per l’artista local Iris Garcia que més tard que d’hora lluirà a la Paret dels Sentiments. Vinyals ha informat que el poeta està a la disposició de l’entitat per quan sigui possible fer l’acte.

El president d’Amics de Santiga ha destacat la qualitat literària de Jordi Pàmias i ha lamentat que les circumstàncies hagin provocat l’ajornament de l’homenatge.

A l’associació d’Amics de Santiga li sap molt greu tota la situació que està vivint la societat perpetuenca. Jaume Vinyals apunta que no seria descartable que la celebració hagués d’esperar-se un any. Tot i que no és la idea d’Amics de Santiga que voldria celebrar la Festa de l’Arbre i l’Homenatge als poetes aquest any, la situació hores d’ara l’ha fet ajornar sine die.


Foto; Paret dels Sentiment on lliurà la placa en homenatge al poeta Jordi Pàmias / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles
L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles22 Maig 2020 15:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost [ ... ]

Darrer dia per fer les preinscripcions escolars
Darrer dia per fer les preinscripcions escolars22 Maig 2020 12:17 - Redacció

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, [ ... ]

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]