hola

L’associació d’Amics de Santiga no podrà celebrar aquest diumenge la 37a Festa de l’arbre i el 31è Homenatge als poetes que es dedica a Jordi Pàmias. A l’inici de l’estat d’alarma, l’entitat ja va fer públic que s’ajornava la celebració i, de moment, degut a la situació excepcional actual encara no s’ha posat cap nova data a l’activitat.

El president d’Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ens confirma que avui encara no es pot predir per quan es podrà celebrar l’Homenatge als poetes.

El poeta Jordi Pàmias havia de ser l’homenatjat aquest diumenge amb una placa feta per l’artista local Iris Garcia que més tard que d’hora lluirà a la Paret dels Sentiments. Vinyals ha informat que el poeta està a la disposició de l’entitat per quan sigui possible fer l’acte.

El president d’Amics de Santiga ha destacat la qualitat literària de Jordi Pàmias i ha lamentat que les circumstàncies hagin provocat l’ajornament de l’homenatge.

A l’associació d’Amics de Santiga li sap molt greu tota la situació que està vivint la societat perpetuenca. Jaume Vinyals apunta que no seria descartable que la celebració hagués d’esperar-se un any. Tot i que no és la idea d’Amics de Santiga que voldria celebrar la Festa de l’Arbre i l’Homenatge als poetes aquest any, la situació hores d’ara l’ha fet ajornar sine die.


Foto; Paret dels Sentiment on lliurà la placa en homenatge al poeta Jordi Pàmias / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]