hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha habilitat a la Seu Electrònica la possibilitat que la ciutadania, mitjançant certificació digital, pugui obtenir els certificats de convivència.

Aquest nou tràmit suposa una innovació important en la gestió electrònica de l’administració perquè d’aquesta manera la ciutadania pot descarregar directament aquesta documentació, que fins ara s’havia de sol·licitar a través d’una instància i es trigava un mínim de dos dies en facilitar. El Consistori ha explicat que la implantació d’aquest tràmit estava prevista però s’ha accelerat amb motiu de la pandèmia, especialment per les peticions de la ciutadania que requereix d’aquest document.

Així, un cop es verifica la identitat a través del certificat digital o amb l’IDCat Mòbil, la persona pot accedir a la carpeta ciutadana (situada a la part d’abaix a l’esquerra) on existeix un apartat anomenat ‘padró d’habitants’ on es poden consultar les dades i descarregar dos tipus de certificat: individual, on figuren les seves dades personal i l’històric del padrò; i col·lectiu, on figuren totes les persones que conviuen en l’habitatge, i és que estan sol·licitant, per exemple, les entitats bancàries per sol·licitar les moratòries de les hipoteques, segons ha explicat l’Ajuntament.


Foto: Atenció de l'OAC a l'Ajuntament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]