hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha habilitat a la Seu Electrònica la possibilitat que la ciutadania, mitjançant certificació digital, pugui obtenir els certificats de convivència.

Aquest nou tràmit suposa una innovació important en la gestió electrònica de l’administració perquè d’aquesta manera la ciutadania pot descarregar directament aquesta documentació, que fins ara s’havia de sol·licitar a través d’una instància i es trigava un mínim de dos dies en facilitar. El Consistori ha explicat que la implantació d’aquest tràmit estava prevista però s’ha accelerat amb motiu de la pandèmia, especialment per les peticions de la ciutadania que requereix d’aquest document.

Així, un cop es verifica la identitat a través del certificat digital o amb l’IDCat Mòbil, la persona pot accedir a la carpeta ciutadana (situada a la part d’abaix a l’esquerra) on existeix un apartat anomenat ‘padró d’habitants’ on es poden consultar les dades i descarregar dos tipus de certificat: individual, on figuren les seves dades personal i l’històric del padrò; i col·lectiu, on figuren totes les persones que conviuen en l’habitatge, i és que estan sol·licitant, per exemple, les entitats bancàries per sol·licitar les moratòries de les hipoteques, segons ha explicat l’Ajuntament.


Foto: Atenció de l'OAC a l'Ajuntament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles
L'Ajuntament modifica el calendari fiscal de l'IBI, la taxa de residus i de l'impost de vehicles22 Maig 2020 15:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha modificat el calendari fiscal de 2020 que afecta a l’Impost [ ... ]

Darrer dia per fer les preinscripcions escolars
Darrer dia per fer les preinscripcions escolars22 Maig 2020 12:17 - Redacció

Avui és l'últim dia per fer les preinscripcions al primer cicle d'Infantil, les escoles bressol municipals, [ ... ]

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]