hola

L’Espai de fabricació digital SPMakers ha distribuït els primers elements obre-portes de protecció que ha produït i que s’han instal·lat al CAP Santa Perpètua.

Es tracta d’uns suports de molt fàcil muntatge amb brides que es col·loquen als panys de les portes de manera que es poden obrir amb l’avantbraç evitant tocar amb les mans. Aquest element s’ha ofert també a les residències geriàtriques del municipi per si fossin de la seva utilitat.

L’espai de fabricació digital SPMakers està ubicat a la planta baixa de l’edifici del CREVE i disposa de dues impressores 3D. Aquesta iniciativa va sorgir arrel de la col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Perpètua i la CIM-UPC en el marc de la iniciativa Coronavirusmakers d’àmbit nacional destinada a la producció massiva de viseres per a pantalles de protecció facial, mitjançant impressores 3D FDM d’escriptori. La fabricació ha continuat amb aquests elements de suport per obrir les portes.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha explicat que es tracta de minimitzar contagis i transmissions, tot i fer servir guants, pel fet d’evitar utilitzar les mans i obrir les portes amb l’avantbraç. La Regidora ha informat que també s’han ofert les viseres de protecció individual que es fan a l’espai SPMakers al personal sanitari dels CAP i de les residències locals. Sandra Gómez ha comentat que al CAP, de moment, no les necessiten.

Foto: SPMakers confecciona aquests suports per obrir portes / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]