hola

 

La Unitat Militar d’Urgència (UME) tornarà a desplaçar-se a Santa Perpètua per dur a terme la desinfecció del Castell de Can Taió, segons ha anunciat la Conselleria d’Afers Socials de la Generalitat a l’Ajuntament. L’alcaldessa, Isabel Garcia, va realitzar ahir formalment per carta la sol·licitud a la Delegació al Govern a Catalunya i a la Generalitat, que a la tarda va respondre que cursava com a prioritària aquesta petició.

En la missiva, l’alcaldessa sol·licitava suport a la UME en la desinfecció del Castell de Can Taió, equipament de titularitat de la Generalitat de Catalunya, en el que s’ubiquen diferents serveis d’atenció i tutela de persones vulnerables. «Sol·licitem, novament, la vostra ajuda per tal de garantir la seguretat d’aquestes instal·lacions així com per vetllar i minimitzar els danys a aquestes persones vulnerables i en general a la població del municipi, produït per aquesta afectació de pandèmia de la Covid-19», expressava la primera edil. El Castell és un centre d’acolliment temporal per a col·lectius amb alta vulnerabilitat social, principalment homes joves immigrants en procés d’inserció, tot i que acullen també a unitats familiars amb situació de precarietat econòmica i sense cap recurs habitacional.

El Castell és un centre d’acolliment temporal per a col·lectius amb alta vulnerabilitat social

L’alcaldessa també agraïa a la carta la ràpida intervenció de la UME en la desinfecció dels exteriors de les dues residències geriàtriques del nostre municipi i titllava de «magnífic resultat» la col·laboració entre la Delegació del Govern i la Generalitat de Catalunya. «De moment, a les residències no hi ha cap positiu detectat de Coronavirus, però és evident que aquesta acció preventiva és molt positiva per salvaguardar la salut i el benestar tant de les persones residents com de les plantilles d’aquests equipaments i contribuir a que la situació es mantingui així», detallava Isabel Garcia.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]