hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha agraït a la ciutadania el seu comportament exemplar durant la present crisi sanitària.

La formació, en un comunicat de premsa, "vol fer arribar el seu condol a les famílies que han perdut algun familiar o amistat en aquesta crisi i desitjar molts ànims a les persones ingressades als hospitals".

Isabel Garcia, coordinadora de SPEC i alcaldessa de Santa Perpètua, ha expressat que “el gran protagonista en aquesta crisi sanitària està sent el comportament exemplar de la ciutadania perpetuenca, que respectant de forma molt majoritària les indicacions de les autoritats sanitàries, està lluitant, en condicions molt difícils, contra l’expansió del Coronavirus”. Per aquest motiu, el partit local vol agrair a la ciutadania el seu comportament durant aquesta crisi sanitària, respectant el confinament i posant en marxar diferents iniciatives solidàries per cuidar les persones més vulnerables.

Els Comuns de Santa Perpètua, volen fer arribar el seu condol a les famílies que han perdut algun esser estimat i fer arribar ànims a les persones que continuen ingressades als hospitals, desitjant la seva ràpida recuperació, segons explica en el comunicat.. Sergi Hernández, responsable d’organització de SPEC, ha declarat que “estem molt impressionats i dolguts per la pèrdua de vides en aquesta crisi. Per això, per respecte a aquestes persones i les seves famílies, no defallirem i continuarem treballant de valent per protegir les persones vulnerables i el conjunt de la ciutadania”.

Per sortir de la crisi sanitària el més aviat possible, SPEC demana a la ciutadania que continuï en la mateixa línia i extremi, encara més, el seguiment de les recomanacions de les autoritats sanitàries i les administracions. “Si les darreres dades sobre la pandèmia estant sent positives és perquè la ciutadania ho està fent be. Per això, demanem a la comunitat perpetuenca que es continuï esforçant, unida i solidària, per vèncer la pandèmia”, ha ressaltat Isabel Garcia.

Foto: La Rambla, durant el confinament / Josep Cano
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid19
La Cambra de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues per al comerç i serveis per l’impacte de la Covid1922 Maig 2020 11:18 - Redacció

La Cambra de Comerç de Sabadell ha xifrat en 260 milions d‘euros. les pèrdues d’ingressos per [ ... ]

El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic
El perpetuenc Roger Gascon ofereix aquest dissabte un concert solidari a través de la plataforma TickÉtic22 Maig 2020 11:11 - Redacció

Aquest dissabte 23 de maig el perpetuenc Roger Gascon ha anunciat un concert solidari que emetrà per [ ... ]

Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica
Les famílies perpetuenques opten majoritàriament per la preinscripció telemàica21 Maig 2020 16:17 - Redacció

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals, primer cicle d’Infantil, al segon cicle d'Infantil [ ... ]