hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha agraït a la ciutadania el seu comportament exemplar durant la present crisi sanitària.

La formació, en un comunicat de premsa, "vol fer arribar el seu condol a les famílies que han perdut algun familiar o amistat en aquesta crisi i desitjar molts ànims a les persones ingressades als hospitals".

Isabel Garcia, coordinadora de SPEC i alcaldessa de Santa Perpètua, ha expressat que “el gran protagonista en aquesta crisi sanitària està sent el comportament exemplar de la ciutadania perpetuenca, que respectant de forma molt majoritària les indicacions de les autoritats sanitàries, està lluitant, en condicions molt difícils, contra l’expansió del Coronavirus”. Per aquest motiu, el partit local vol agrair a la ciutadania el seu comportament durant aquesta crisi sanitària, respectant el confinament i posant en marxar diferents iniciatives solidàries per cuidar les persones més vulnerables.

Els Comuns de Santa Perpètua, volen fer arribar el seu condol a les famílies que han perdut algun esser estimat i fer arribar ànims a les persones que continuen ingressades als hospitals, desitjant la seva ràpida recuperació, segons explica en el comunicat.. Sergi Hernández, responsable d’organització de SPEC, ha declarat que “estem molt impressionats i dolguts per la pèrdua de vides en aquesta crisi. Per això, per respecte a aquestes persones i les seves famílies, no defallirem i continuarem treballant de valent per protegir les persones vulnerables i el conjunt de la ciutadania”.

Per sortir de la crisi sanitària el més aviat possible, SPEC demana a la ciutadania que continuï en la mateixa línia i extremi, encara més, el seguiment de les recomanacions de les autoritats sanitàries i les administracions. “Si les darreres dades sobre la pandèmia estant sent positives és perquè la ciutadania ho està fent be. Per això, demanem a la comunitat perpetuenca que es continuï esforçant, unida i solidària, per vèncer la pandèmia”, ha ressaltat Isabel Garcia.

Foto: La Rambla, durant el confinament / Josep Cano
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus