hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua continuarà fent campanyes de promoció del comerç local quan finalitzi la crisi sanitària així com programes de reactivació de l’economia local, en funció de les possibilitats municipals. Aquestes declaracions les va fer l’alcaldessa, Isabel Garcia, en el programa Línia directa amb l’alcaldessa.

Isabel Garcia responia a un comerciant perpetuenc que preguntava si es faria una campanya de conscienciació entre la ciutadania perquè es compri als establiments locals que porten molts dies tancats i això els suposa greus problemes econòmics. L’alcaldessa va recordar que fa anys que es porten a terme campanyes de dinamització del comerç local.

"Un poble sense comerç és un poble sense vida" és la frase que feia servir el comerciant i que recull i comparteix l’alcaldessa. Aquesta situació d’alarma ha fet que moltes persones posin en valor el comerç de proximitat que és el que ha servit per atendre la ciutadania com a servei essencial. Isabel Garcia espera que la ciutadania reaccioni i faci les seves compres a Santa Perpètua.

El Mercat Municipal ha vist en aquest període com, gràcies també a les opcions ofertes per l’Associació de Concessionaris de fer la compra per whatsapp i del servei a domicili, guanyaven clientela que no acostumava a adquirir els aliments al Mercat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]