hola

L’alcaldessa, Isabel Garcia, ha publicat un ban adreçat a tots els nens i nenes de Santa Perpètua per agrair-los el seu «comportament exemplar» durant aquest confinament i mostrar l’orgull de l’Ajuntament perquè s’estan a casa, fent la feina, ajudant les famílies i seguint les instruccions de les autoritats per tal que el coronavirus se’n vagi.



Així, l’alcaldessa demana als infants que continuïn amb les mesures d’higiene i de protecció davant del virus i que continuïn llegint, estudiant, jugant i ajudant les famílies en aquesta situació tan difícil. Isabel Garcia també ha anunciat que, malgrat la situació de confinament, l’Ajuntament ha autoritzat excepcionalment el Ratolí Pérez i l’Angelet de les dents a sortir al carrer durant les nits a poder seguir fent la seva feina quan a algun infant de Santa Perpètua li caigui una dent. La primera edil ha assegurat però que caldrà que prenguin totes les mesures de prevenció necessàries.

El ban també proposa als infants que parlin cada dia amb les famílies i amistats i els recordi quan els estimen.

Per últim, l’alcaldessa demana a tots els nens i nenes que guardin totes les obres d’art, dibuixos i invents imaginatius que estan fent durant aquests dies per poder fer una gran exposició infantil amb totes les creacions un cop finalitzi la situació d’emergència. 

 


Foto: Infants en un balcó de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus