hola

 

Ràdio Santa Perpètua i el compte d’Instagram de @linformatiuSPM van emetre aquest dimarts en directe un nou programa del Línia directa amb l’alcaldessa des de la sala de plens. A través de Ràdio Santa Perpètua no podem quantificar quanta gent escoltava, però a través de Facebook i Instagram sí, van arribar a ser 57 i 105 persones, respectivament, visualitzant alhora i la mitjana de seguidors va ser de 150 entre ambdues xarxes. L’alcaldessa, Isabel Garcia, va respondre gairebé una trentena de preguntes formulades, en la seva majoria, per Instagram.

Una de les primeres respostes de l’alcaldessa va ser sobre els casos de la Covid-19 que hi ha a Santa Perpètua i les morts causades per aquest virus. Sobre les defuncions, l’alcaldessa va dir que no tenien dades, tot i que coneixien alguns casos, i sobre contagiats va remetre a les dades donades per la Generalitat de Catalunya fins al 3 d’abril quan s’havien realitzat 171 test i 84 persones havien donat positiu.

Sobre les dades de contagiats va remetre a les que ofereix la Generalitat

La Generalitat disposa d’un mapa interactiu al seu web en l’apartat Canal Salut, dades de la Covid-19 i a dia d’avui diu que a Santa Perpètua hi ha 87 positius.

Sobre la denúncia del comitè d’empresa de l’Hospital de Mollet alertant d’un possible col·lapse del centre, l’alcaldessa Isabel Garcia va dir que la direcció del centre sanitari havia assegurat que el servei està garantit i s’està acollint tots els pacients de la seva demarcació. L’alcaldessa també va recomanar que es segueixin totes les instruccions de prevenció i confinament per evitar que en algun moment l’Hospital de Mollet es pugui col·lapsar.

Foto: Isabel Garcia durant la retransmissió del programa / L'Informatiu

Podeu veure el vídeo al canal a Youtube de l'ajuntament:

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]