hola

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat una nova Declaració institucional on referma el seu compromís de treballar plegats per protegir la ciutadania de Santa Perpètua i per posar tots els recursos «humans, tècnics i econòmics» del Consistori per concertar un pla econòmic i social per afrontar les necessitats i combatre la vulnerabilitat de les persones i famílies i reactivar l’economia.

Els portaveus dels grups municipals de Santa Perpètua En Comú, Republicà, del PSC i de Ciutadans han mostrat el seu condol a les famílies que han perdut éssers estimats en aquesta crisi i han enviat un desig de ràpida recuperació a les persones que pateixen la malaltia.

La Declaració també reconeix el treball i la professionalitat del conjunt de professionals que des de l’àmbit sanitari, serveis socials, policia local, serveis de neteja, comerç i transport i de totes les persones que participen en les tasques de voluntariat.

Els portaveus també han volgut destacar que les darreres xifres sobre l’evolució del coronavirus confirmen que la corba de nous contagis, defuncions i recuperacions són positives i han agraït a la població la conducta «exemplar d’aquests dies» reiterant la necessitat «de continuar confinades i seguir les recomanacions sanitàries i comunitàries pel bé de tothom».

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El correcan, espai d'esbarjo per a gossos, torna a obrir
El correcan, espai d'esbarjo per a gossos, torna a obrir26 Maig 2020 11:22 - Marta Hiraldo


La Regidoria de Salut Pública ha informat que l'espai d'esbarjo per a gossos, el correcan, ubicat al [ ... ]

Els Comuns del Vallès Occidental comparteixen experiències
Els Comuns del Vallès Occidental comparteixen experiències "per construir una societat millor"25 Maig 2020 12:24 - Redacció

Representants dels comuns dels municipis vallesans han compartir experiències i propostes en la lluita [ ... ]

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]