hola

 

Repartiment d'aliments

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha començat avui dilluns 6 d'abril el repartiment a domicili dels lots d’aliments a les famílies amb menys recursos de la localitat. Es tracta de 240 famílies que necessiten d’aquest ajut mensual per poder garantir l’àpat.

Normalment, aquestes famílies van a recollir el lot o bé al magatzem municipal, situat a l’avinguda de Girona, en els baixos de l’edifici de lloguer de pisos de joves o bé a la parròquia. Es fa així perquè hi ha dues entitats, el Cabàs solidari i Càritas que fan la feina de preparar els lots amb productes del Banc d’Aliments i d’altres donacions i distribuir-los entre els beneficiaris que fixa, després d’un estudi cas per cas, la Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència.

En aquesta situació d’emergència sanitària, l’Ajuntament de Santa Perpètua ha volgut protegir el màxim de persones i ha decidit que era millor no exposar ni a les famílies ni a les voluntàries d’ambdues entitats. Aquelles persones voluntàries que no són població de risc en aquesta pandèmia han participat en la confecció dels lots d’aliments juntament amb els treballadors de Brigades Municipals que s’encarreguen de portar-les a domicili.

El repartiment dels aliments durarà tres dies

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha explicat el repartiment durarà tres dies, fins dimecres i que els lots no tenen tot el tipus de productes que habitualment es poden incloure. El producte fresc i congelat no s’ha pogut afegir perquè les empreses subministradores no han donat a l’abast de les quantitats necessàries i que s’ha intentat equilibrar amb més aliments d’altre tipologia.

Ana Bajo ha volgut fer un agraïment especial a l’establiment Hamburgueseria 80,s que ha fet una donació molt important d’aliments que s’han pogut incloure en els lots (café, cereals, sucre i galetes). La regidora de Serveis Socials assegura que «no estem contents, però intentem donar resposta a les necessitats més bàsiques en aquesta difícil situació».

 

Foto: Magatzem municipal d'aliments / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]