hola

 

El Punt de Voluntariat ha rebut durant aquests dies d’estat d’alarma un total de seixanta-dos peticions de persones que volen fer algun tipus de voluntariat i finalment ha inscrit a la xarxa de Suport Mutu a 40 persones.

Les tasques que realitzen aquests voluntaris són diverses com ara fer compres a persones grans o treure les escombraries, entre d’altres. A més, des de fa uns dies, quatre voluntaris i voluntàries han començat a fer trucades d'acompanyament a gent gran. 

Segons informa el Punt de Voluntariat, la major part de persones voluntàries son dones, d’entre 20 i 30 anys i els 40 i 50. Fins al moment el Punt de Voluntariat ha atès un total de 150 trucades telefòniques però també respon i resol situacions per whatsapp.

La darrera crida del Punt de Voluntariat és una petició d'ordinadors per les necessitats que es puguin generar atès de l'inici del curs des del confinament. Les persones que puguin cedir-ne algun dispositiu poden contactar amb el Punt de Voluntariat a través el mail puntvoluntariat@staperpetua.cat i del telèfon 629 40 50 61. 

El Punt de Voluntariat demana ordinadors per donar cobertura a les necessitats de famílies que no en tenen i han de reemprendre el curs des de casa

El Punt de Voluntariat va obrir una Xarxa de Suport Mutu després de la declaració de l’Estat d’alarma degut a la gran quantitat de persones que volien ajudar i que necessitaven ajuda per fer front al confinament. 

 

Foto: un dels voluntaris de la Xarxa de Suport Mutu fent el lliurament de la compra / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]