hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha demanat al govern de l’Estat la intervenció de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a les dues residències geriàtriques del nostre municipi per tal que puguin procedir a actuacions de desinfecció i comprovació de les circumstàncies internes així com la possibilitat d’aportació d’equips de protecció individuals i ajuda en els tests ràpids per a la plantilla i les persones residents. En una carta enviada per l’alcaldessa a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Conillera, Isabel Garcia recorda que són els centres de màxima vulnerabilitat i sol·licita aquesta col·laboració «al veure’ns completament desbordats amb els mitjans propis que disposa aquest Ajuntament». «Es fa més imprescindible que mai la vostra ajuda per tal de garantir la seguretat d’aquestes instal·lacions així com per vetllar i minimitzar els danys a aquestes persones vulnerables i en general a la població del municipi, produït per aquesta afectació de pandèmia de la Covid-19», conclou la primera edil perpetuenca. L’alcaldessa també ha enviat aquesta missiva al delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernández.

Santa Perpètua compta amb dues residències geriàtriques amb capacitat per a un total de 50 persones, ambdues ubicades al barri de la Florida.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 19
Esquerra proposa 47 mesures per fer front a la crisi provocada per la Covid 1925 Maig 2020 11:49 - Redacció

Esquerra ha proposat al govern municipal 47 mesures de xoc per fer front a la crisi sanitària, social [ ... ]

Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'
Comença la XXI Setmana sense fum amb el lema 'Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida'25 Maig 2020 11:03 - Redacció

Del 25 al 31 de maig se celebra la XXI Setmana Sense fum, aquest any adreçada a la població jove amb [ ... ]

La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos
La UCF Santa Perpètua, a l'espera de la decisió de la Federació sobre els descensos25 Maig 2020 10:57 - Redacció

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de [ ... ]