hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha demanat al govern de l’Estat la intervenció de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a les dues residències geriàtriques del nostre municipi per tal que puguin procedir a actuacions de desinfecció i comprovació de les circumstàncies internes així com la possibilitat d’aportació d’equips de protecció individuals i ajuda en els tests ràpids per a la plantilla i les persones residents. En una carta enviada per l’alcaldessa a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Conillera, Isabel Garcia recorda que són els centres de màxima vulnerabilitat i sol·licita aquesta col·laboració «al veure’ns completament desbordats amb els mitjans propis que disposa aquest Ajuntament». «Es fa més imprescindible que mai la vostra ajuda per tal de garantir la seguretat d’aquestes instal·lacions així com per vetllar i minimitzar els danys a aquestes persones vulnerables i en general a la població del municipi, produït per aquesta afectació de pandèmia de la Covid-19», conclou la primera edil perpetuenca. L’alcaldessa també ha enviat aquesta missiva al delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernández.

Santa Perpètua compta amb dues residències geriàtriques amb capacitat per a un total de 50 persones, ambdues ubicades al barri de la Florida.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]