hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha donat 39 viseres de protecció facial a l’organització Coronavirusmakers, que atendran les peticions de recursos de protecció de personal sanitari i d’atenció a les persones en centres d’atenció primària, personal d’ambulàncies, llars d’avis, etc. La producció es va iniciar dilluns 30 de març a l’espai de fabricació municipal SPMakers i compta amb la col·laboració de CIM-UPC.

L’acció s’emmarca en la iniciativa Coronavirusmakers, destinada a la producció massiva de viseres per a pantalles de protecció facial aprovades per Cat Salut. Aquesta és una comunitat formada per professionals de diferents sectors constituïda per professionals procedents de l’enginyeria, el disseny, l’àmbit sanitari i el científic que s’han organitzat per fabricar, muntar i distribuir als centres sanitaris les viseres i d’altres elements de protecció i prevenció de contagis per COVID19.

L’espai de fabricació digital SPMakers està ubicat a la planta baixa de l’edifici del CREVE i disposa de dues impressores Prusa I3 Mk3, una BCN3D SIGMA R19 i una BCN3D SIGMAX R19 amb capacitat d’imprimir quatre viseres en menys de 5 hores, segons han informat des del Servei de Desenvolupament Local.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]