hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha donat 39 viseres de protecció facial a l’organització Coronavirusmakers, que atendran les peticions de recursos de protecció de personal sanitari i d’atenció a les persones en centres d’atenció primària, personal d’ambulàncies, llars d’avis, etc. La producció es va iniciar dilluns 30 de març a l’espai de fabricació municipal SPMakers i compta amb la col·laboració de CIM-UPC.

L’acció s’emmarca en la iniciativa Coronavirusmakers, destinada a la producció massiva de viseres per a pantalles de protecció facial aprovades per Cat Salut. Aquesta és una comunitat formada per professionals de diferents sectors constituïda per professionals procedents de l’enginyeria, el disseny, l’àmbit sanitari i el científic que s’han organitzat per fabricar, muntar i distribuir als centres sanitaris les viseres i d’altres elements de protecció i prevenció de contagis per COVID19.

L’espai de fabricació digital SPMakers està ubicat a la planta baixa de l’edifici del CREVE i disposa de dues impressores Prusa I3 Mk3, una BCN3D SIGMA R19 i una BCN3D SIGMAX R19 amb capacitat d’imprimir quatre viseres en menys de 5 hores, segons han informat des del Servei de Desenvolupament Local.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]