hola

Els grups municipals de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda han fet pública una declaració conjunta per fer arribar a la ciutadania del municipi «un missatge de tranquil·litat i esperança», davant de l’Estat d’alarma i la crisi sanitària provocada per la Covid-19 (coronavirus).

Sota el títol ‘Junts i juntes guanyarem! A Santa Perpètua ens cuidem per cuidar #CuidemnosSPM’, la Junta de Portaveus declara el seu objectiu comú d’aturar l’expansió de la malaltia, salvaguardar els serveis públics i sortir d’aquesta crisi sense deixar ningú enrere. «Siguem govern o oposició, estem decidits a treballar de forma conjunta amb el convenciment que som capaços, sense cap mena de dubte, de superar amb èxit la difícil i complexa situació que estem vivint davant de la pandèmia», declaren els portaveus que també agraeixen i reconeixen el treball dels serveis públics de totes les administracions. També apel·len i fan una crida a la responsabilitat de la ciutadania de respectar les indicacions de protecció. «Tots i totes som responsables i necessaris per guanyar aquest gran repte», conclouen.

Declaració de la Junta de Portaveu de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda

Junts i Juntes guanyarem!
A Santa Perpètua ens cuidem per cuidar
#CuidemnosSPM

Els quatre grups municipals de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda (SPEC, Republicà, PSC i Cs) hem decidit consensuar aquesta declaració de la Junta de Portaveus per fer arribar un missatge de tranquil·litat i d’esperança a la ciutadania que representem.

El nostre objectiu compartit és contribuir a parar l’expansió del Coronavirus, salvaguardar els serveis públics, especialment els sanitaris que ens cuiden i ens atenen, i sortir junts i juntes d’aquesta crisi sanitària, sense deixar ningú enrere.

La declaració de l’Estat d’Alarma realitzada pel govern d’Espanya ha anat precedida de l’adopció de mesures per part de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Totes elles són d’obligat compliment per protegir-nos i protegir a les persones més vulnerables.

Desprès de decidir les mesures sanitàries i de protecció, caldrà prendre mesures de caràcter econòmic i fiscal per atendre la ciutadania, les empreses, treballadors/es i autònoms i ciutadania en general. Per això, totes les administracions estan decidint i posant en marxa un conjunt de mesures en aquest àmbit.

Siguem govern o oposició, estem decidits a treballar de forma conjunta amb el convenciment que som capaços, sense cap mena de dubte, de superar amb èxit la difícil i complexa situació que estem vivint davant de la pandèmia.

Volem reconèixer i agrair el treball de tots els serveis públics (de l’Ajuntament, de la Generalitat i de l’Estat) que aquests dies mantenen l’activitat a la nostra ciutat per cuidar-nos. També a les persones que treballen en sectors estratègics com l’alimentació i el transport de mercaderies de primera necessitat.

Recordem a la ciutadania la necessitat d’estar informats a través de canals de comunicació oficials i a no compartir informacions poc rigoroses que causen confusió i desorientació.

D’altra banda, si estem be de salut i coneixem gent en el nostre entorn que necessita ajuda, us podeu informar en el Punt de Voluntariat sobre quina pot ser la vostra aportació. Us podeu informar a puntvoluntariat@staperpetua.cat o al telèfon 629405061.

Cridem a la ciutadania a continuar respectant i seguint les indicacions de protecció de les diferents administracions i aplicar el sentit comú. Les administracions estan prenen decisions per controlar l’expansió del Coronavirus, però aquesta batalla només la guanyarem amb la complicitat i la col·laboració de tota la ciutadania. Tots i totes som responsables i necessaris per guanyar aquest gran repte.#joemquedoacasa


Foto: Una pancarta a un balcó de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]