hola

El servei d’esports ha anunciat classes d’activitats físiques dirigides virtuals per tota la ciutadania de forma gratuïta. Donada la situació actual de tancament d'equipaments esportius i centres cívics, l’Ajuntament de Santa Perpètua amb la col·laboració de Fit4life oferix el seu suport i solucions per fer front a aquestes circumstàncies excepcionals. Amb la finalitat que tothom segueixi fent esport, ofereixen entrenament professional a casa de pilates, ioga, spinning o tonificació, entre d’altres amb professionals especialitzats en totes les modalitats. Les persones interessades hauran d’entrar al web www.cyclingathome.com introduint les dades següents: mail encasa@aplifit.com amb la contrasenya aplifitencasa.

Alguns dels serveis de l’Ajuntament amb més usuaris també s’estan adaptant a la nova situació per mantenir contacte amb ells i elles. És el cas de la Xarxa de Centres Cívics que rebia diàriament centenars de persones als seus equipaments per a la realització d’activitats i tallers. Els tècnics i tècniques d’aquest servei han realitzat ja sessions per zoom amb dones inscrites al taller d’autoestima de la Creueta i estan preparant receptes de cuina per als infants perpetuencs. Les entitats tampoc es queden enrere i moltes ja han realitzat sessions online de ball, com ara la Casa de Andalucía o Urban dance, o assessorament com Mamalleta’m. A més, els monitors de ioga i activitats de salut envien suggeriment als grups de WhatsApp dels cursos per mantenir l’activitat.

Els treballadors de la Xarxa han trucat durant aquests dies a més de 350 persones majors de 65 anys usuàries dels centres cívics que no disposen de servei de tele-assistència i els demanen les seves necessitats. En aquest sentit, treballen directament amb la Xarxa de suport mutu que ha impulsat la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal a través del Punt de Voluntariat. Des del departament municipal s’anima als usuaris a compartir les seves propostes d’activitats a través del mail facebookXCCSPM@gmail.com per tal de compartir-les a les xarxes.


Per la seva part, L’Escola Municipal de les Arts (EMA) també ha vist modificada la seva rutina per la crisi sanitària però això no ha impedit que mestres i equip directiu estiguin adaptant la seva activitat a la nova situació. D’aquesta manera, l’EMA va publicant regularment recomanacions a fer en la seva pàgina a Facebook i també apps sobre arts la qual cosa ha comportat una important tasca de buidatge i treball de selecció previ. El professorat manté contacte directe amb els seus alumnes i realitza, fins i tot, concerts en línia.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus
El Consell d'alcaldes de la FSM agraeix la professionalitat, escalf i compromís dels sanitaris durant el coronavirus29 Maig 2020 16:07 - Redacció

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència [ ... ]

L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella
L'1 de juny es torna a reactivar la zona vermella28 Maig 2020 12:31 - Redacció

    L'Ajuntament tornarà a activar la zona vermella a partir de l'1 de juny després que [ ... ]

L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-19
L'Hospital de Mollet segueix sense cap ingressat amb Covid-1928 Maig 2020 12:23 - Redacció

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en [ ... ]