hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a través del Punt de Voluntariat impulsa una xarxa solidària de bon veïnatge per gestionar les necessitats de la ciutadania durant el confinament, especialment de la més vulnerable, i per atendre a les peticions de voluntariat que s’estan registrant aquests dies.

Des de la seva posada en marxa, el Punt de Voluntariat ha rebut una gran quantitat de sol·licituds d'ajuda i demanda que està gestionant amb la màxima celeritat possible. Tot i això, els responsables del servei avisen que es possible que no es responguin totes al dia i per aquest motiu, demanen disculpes. 

L'objectiu d'aquest servei és crear una xarxa entre persones davant la crisi provocada pel coronavirus, defensar els grups més vulnerables, atendre les persones grans que no tenen altres suports, donar suport en tasques quotidianes com fer la compra o treure a passejar les mascotes, i oferir la possibilitat d’establir comunicació entre persones en moments d’angoixa o solitud.

El Consistori ha gestat la creació d'aquest grup davant els oferiments de la ciutadania perpetuenca i agraeix la seva col·laboració desinteressada.

El Punt Voluntariat ja ha iniciat els treballs per detectar les persones que necessiten aquest suport amb totes aquelles que són usuàries dels serveis municipals però presenta aquesta nova xarxa també per detectar i oferir col·laboració a aquelles persones en situació vulnerable i que no disposen de suports per diferents motius.

Des del Consistori, s'ha assenyalat que el suport a les persones que requereixen aquest servei es realitzarà amb totes les garanties sanitàries i de seguretat necessàries.

Les persones que vulguin contactar amb aquesta xarxa solidària ja sigui per ser voluntària (majors de 18 anys) o per rebre el servei, han de contactar amb el Punt de Voluntariat a través del correu electrònic puntvoluntariat@staperpetua.cat i del telèfon 629 40 50 61.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre
Dos nous ingressos per Covid19 a l'Hospital de Mollet desprès de quatre setmanes sense cap registre17 Jun 2020 19:55 - Redacció

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut [ ... ]

Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia
Serveis de Desenvolupament Local adaptats a la pandèmia17 Jun 2020 10:24 - Redacció

La Regidoria de Desenvolupament Local ofereix un nou servei d’assessorament personalitzat per videoconferència [ ... ]

Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny
Nova edició del 'Línia directa amb l'alcaldessa' aquest dimarts 16 de juny12 Jun 2020 17:27 - Redacció

El proper dimarts 16 de juny, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a posar-se a [ ... ]