hola

A Santa Perpètua, la ciutadania està manifestant-se des dels balcons i finestres i demostrant-se així que aquest confinament s’està fent per ajudar-se entre totes i tots. Des del cap de setmana, cada dia la gent obre les finestres i aplaudeix a la mateixa hora per reconèixer la tasca dels professionals que estan actuant durant aquesta emergència sanitària. La iniciativa va sorgir per valorar els equips sanitaris, però després s’ha fet extensiva als col·lectius que fan que puguem anar a comprar i que els serveis essencials i bàsics funcionin.

Aquest dimecres a Santa Perpètua a les vuit del vespre es van escoltar aplaudiments i, també en molts barris, el veïnat aprofita per posar música i ballar als balcons per animar-se uns als altres. Però aquest dimecres, també molta ciutadania va sortir a les nou de la nit per fer palès el seu sentiment contra la monarquia en el moment que el rei Felip VI donava un discurs televisat a tot l'Estat.

Aquestes cassolades contra la monarquia s’han donat a Santa Perpètua i a moltes altres localitats, entre elles Madrid, on va ser destacada. La protesta arriba després que el rei enviés un comunicat dient que renunciava a l’herència del seu pare esquitxat per un possible frau a hisenda.

 

Foto: Aquest dimecres es va produir una cassolada en contra de la monarquia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus