hola

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha signat un decret en què s'estableixen les mesures preventives, de protecció i organitzatives que aplicarà l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus (COVID-19).

La finalitat és protegir la salut del personal municipal i del conjunt de la ciutadania, alhora que es garanteix l'adequada prestació dels serveis públics municipals imprescindibles. “Volem garantir la màxima eficàcia en la lluita contra l'emergència epidemiològica i possibilitat l'eficiència en la prestació de serveis així com la resposta solidària i compartida de tot el personal al servei d'aquest Corporació”, destaca el document, que serà vigent per temps indefinit.

El decret estableix els serveis essencials que la Corporació continuarà prestant a la ciutadania i que són els de seguretat ciutadana i protecció civil, l'atenció social, a la salut i l'abastament, serveis urbans i atenció ciutadana. També s'inclou com a essencial, el servei prestat per l'empresa municipal Mogoda Serveis. El document també estableix altres serveis que continuarà prestant l'administració com són la secretaria general; intervenció i tresoreria; recursos humans i organització; informàtica; i comunicació.

L'objectiu és garantir la prestació dels serveis i oferir la màxima protecció a la salut de la plantilla minimitzant el risc de propagació. Així, les persones de la plantilla municipal que tinguin possibilitat de realitzar teletreball s'hauran d'acollir a aquesta modalitat, a excepció de les funcions que hagin de ser presencials dels serveis essencials i estratègics. En aquests casos, es preveuen mesures de flexibilitat de jornada. El Consistori també preveu que els treballadors i treballadores més vulnerables queden dispensats de la disponibilitat presencial. El decret també detalla que tots els empleats públics estaran a disposició de l'organització per garantir la realització de les funcions i prestacions dels serveis essencials o estratègics.

El decret inclou la creació del Comitè d'Emergència que, presidit per l'alcaldessa, dirigeix i coordina els serveis essencials i estratègics. Les presidències i les direccions d'àrea, la regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i el cap del Servei de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil formen aquest organisme. També es crea una Comissió Tècnica de suport composta pels comandaments dels serveis essencials i estratègics, el tècnic municipal amb les funcions de Protecció Civil i la tècnica de Salut Pública.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Especial Coronavirus

El Ple Municipal celebra avui la sessió del mes de maig, que guardarà un minut de silenci per las víctimes de la Covid-19
El Ple Municipal celebra avui la sessió del mes de maig, que guardarà un minut de silenci per las víctimes de la Covid-1928 Maig 2020 11:51 - Redacció

L’Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà aquesta tarda la sessió ordinària del Ple de la Corporació [ ... ]

Una vuitantena de terrasses de bars i restaurants ha obert al municipi durant la fase 1
Una vuitantena de terrasses de bars i restaurants ha obert al municipi durant la fase 128 Maig 2020 11:38 - Redacció

L'entrada a la fase 1 de la desescalada ha portat molts dubtes entre la ciutadania i una és l'ús que [ ... ]

El Consell Comarcal alerta d’un augment de les situacions de violència contra les dones en el confinament
El Consell Comarcal alerta d’un augment de les situacions de violència contra les dones en el confinament28 Maig 2020 11:18 - Redacció

El nombre de trucades a la línia 900 900 120, d’atenció contra la violència masclista, ha augmentat [ ... ]