hola

L'eslògan de campanya de VOX a Santa Perpètua és La teva veu a Santa Perpètua per explicar les seves idees i millorar en la mesura del possible el municipi, segons va explicar ahir el seu cap de llista Javier Cabezuelo. Cabezuelo va protagonitzar la primera de les entrevistes als caps de llista de les nou formacions que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig.

Els eixos programàtics de VOX són dur a terme una rebaixa fiscal, la reducció de la despesa pública, millorar la seguretat ciutadana, defensar la llibertat dels pares per decidir l'educació dels seus fills i l'eliminació de lleis ideològiques imposades per governs socialistes i populars.

Fa uns tres mesos que es va fundar VOX Santa Perpètua i segons va explicar el seu alcaldable ell és el coordinador del partit però no pas la primera opció de cap de llista però les circumstàncies personals de la persona que havia de ser el candidat l'han portat a anar en el número 1. Javier Cabezuelo va assegurar que ell ha entrat en política perquè des del 2015 a Catalunya s'imposen idees i es priven les llibertat d'altres catalans que com ell se senten espanyols.

El cap de llista de VOX a Santa Perpètua ha denunciat que van rebre insults a la carpa instal·lada dissabte passat al parc de Catalunya i que hi ha persones que tenen por d'apropar-se per informar-se. Cabezuelo ha recordat que 688 persones van votar VOX a les darreres generals i que les expectatives en aquestes eleccions municipals són "complicades".Sobre la política de pactes, Javier Cabezuelo no descarta cap mena d'aliances, fins i tot amb independentistes, "si fos per un be de la gent".

L'entrevista amb els candidats a l'alcaldia de Santa Perpètua d'avui dimarts 14 de maig serà a la cap de llista de Federación Republicanos, Pilar García. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online a radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.


Foto: Javier Cabezuelo en l'estudi de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política