hola

Avui ha començat la campanya electoral a les eleccions municipals i europees que se celebraran el proper 26 de maig. Aquesta passada mitjanit algunes de les formacions que aspiren a l'alcaldia van fer la tradicional encartellada pels carrers del municipi per fer visible així els alcaldables i la candidatura que presenten.


Nou són les formacions que concorreran el 26 de maig a les eleccions municipals al nostre municipi: Santa Perpètua en Comú, Esquerra Republicana-ARA-Acord Municipal, Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans, CUP-AE, Junts per Catalunya, Partit Popular, Federación Republicanos i VOX. Anit les formacions de Santa Perpètua en Comú, ERC, PSC i C's van realitzar actes d'inici de campanya amb els seus militants i amics.

La candidata de Santa Perpètua en Comú i actual alcaldessa del municipi, Isabel Garcia, va manifestar “ens agradaria continuar amb el nostre projecte de ciutat” i va presentar el lema de la campanya Santa Perpètua millora amb tu. Actualment, Santa Perpètua en Comú (ICV) compta amb 10 regidors a l'Ajuntament.

Esquerra Republicana- Ara-Acord Municipal va donar a conèixer també anit a la seva seu el cartell electoral sota el lema Una altra mirada. La formació va presentar un vídeo on l'exalcalde de Santa Perpètua Pere Bufí dona suport a la candidatura de Pol Altayó i demana el vot per a ell. "Amb molt orgull intentaré el que sigui per fer possible que en aquestes eleccions municipals el Pol pugui arribar a ser alcalde de Santa Perpètua" expressava Bufí. Pol Altayó diu que són els darrers quinze dies del treball de quatre anys.

Per la seva part, el PSC afronta la campanya "amb il·lusió i amb força" pels bons resultats aconseguits a les darreres eleccions generals al municipi. Pere García és el candidat socialista a l’alcaldia de Santa Perpètua i el seu lema Escoltem, dialoguem i treballem per Santa Perpètua. L'alcaldable també va tenir paraules de record per l'ex-vicepresident del govern Alfredo Pérez Rubalcaba 

Finalment, Ciutadans també va sortir al carrer per enganxar cartells de la seva candidatura. Juan Albalat, cap de llista, declarava que "treballarem pel benestar de les persones" i no per separar. El seu eslògan de campanya per aquestes eleccions municipals és Vamos Santa Perpètua.

La cap de llista de la CUP, Bienve Navarro, espera que sigui una festa de la democràcia i espera que "Vox no aconsegueixi representació"

El candidat del PP, Luis Blanco, espera que aquesta campanya es desenvolupi amb respecte i normalitat i ha assegurat que està esperançat de recuperar representació a l'Ajuntament.

La cap de llista de Junts per Catalunya, Mercè Humet, espera poder fer arribar les seves propostes a la ciutat i que la campanya sigui tranquil·la.

L'alcaldable de Federación Republicanos, Pilar García, ha criticat que la seva formació no va ser cridada a la reunió per distribuir els espais electorals i espera que la campanya vagi millor que com ha començat.

Javier Cabezuelo és el candidat de VOX i ha explicat que espera que la campanya es desenvolupi sense incidents i desitja no patir escarnis. 

L'edició digital de l'Informatiu farà un seguiment especial de la campanya electoral per a les municipals a Santa Perpètua a la seva secció Especials - Eleccions.


Foto: Nou candidatures esperen tenir representació en el proper consistori / L'Informatiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política