hola

Esquerra Republicana de Catalunya - Ara Acord Municipal va presentar aquest dissabte 30 de març la seva candidatura a les eleccions municipals en un acte que va tenir lloc al Casal Cívic.

En la seva intervenció, el cap de llista, Pol Altayó, va definir la candidatura com a "guanyadora" i "veritable alternativa de govern". La llista que va presentar ERC és paritària, deu dones i onze homes, i està ordenada segons el sistema de cremallera (intercalació perfecta per sexes). Els cinc primers noms que segueixen Pol Altayó són, per aquest ordre, Montse Vinyallonga i Jordi Umbert, actuals regidors a l'Ajuntament de Santa Perpètua; Naara Fernández, candidata de Jovent Republicà; Albert Bonàs, actual regidor d'ERC i Maika López, candidata de Som Alternativa.

ERC es presenta a les eleccions municipals en coalició amb Moviment d'Esquerres, Som Alternativa i Jovent Republicà. Segueixen fins al número quinze Tony Calero, Ichraf Benjelloun, Adrià López, Laura Oliver, Ismael Arderiu, Mariona Bonàs, Joan Bausili (candidat de Moviment d'Esquerres), Eva Bria i Moisés Muniesa. Tancant la llista hi ha María José Fernández, Ricard Garcia, Maria Cuesta, Lluís Carreras, Montse Tor i Josep Ventura.

Tots els membres de la llista, també els suplents, es van presentar un per un explicant la mirada que aportaven a la candidatura, des de solidària i institucional a singular, republicana o millenial.

El cap de llista, Pol Altayó, explicava en la seva intervenció que el d'ERC és un projecte republicà, feminista i integrador que engloba el màxim de valors de la població de Santa Perpètua, sent la seva candidatura "inclusiva amb el màxim de sensibilitats ciutadanes". Altayó va expressar que ERC Santa Perpètua ha deixat de ser una formació petita: "no som el partit de Centre Vila, som el partit de tot el municipi i tenim un projecte de futur per Santa Perpètua. Hem crescut i ho vam demostrar fa quatre anys. Ara fem un salt quantitatiu i qualitatiu perquè som alternativa de govern".

Durant la presentació de la candidatura es van projectar també diferents vídeos d'alcaldes, candidats i amics de Pol Altayó on es destacaven les qualitats i encerts del candidat. La secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira, també va intervenir a través d'un vídeo animant a la formació a treballar amb optimisme i sortir a guanyar el 26 de maig. Aquest va ser un dels moments més emotius de la presentació, juntament amb els agraïments del cap de llista als pares del perpetuenc i president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i a l'ex alcalde de Santa Perpètua Pere Bufí, presents a l'acte.


Foto: Candidatura d'ERC-Ara-Acord Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política