hola

Les eleccions municipals d’aquest diumenge comportaran també la renovació del Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental, format per 39 consellers i conselleres comarcals, segons informa l'organisme supramunicipal. El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) serà la força amb més representants i passa dels 12 als 14 consellers i conselleres. ERC perd tres representants i en el proper mandat comptarà amb 7 consellers i conselleres comarcals

La tercera força és Junts, que ha obtingut 5 consellers i conselleres, els mateixos que tenia actualment. En Comú Guanyem es manté amb 3 consellers i conselleres comarcals. Per primera vegada formarà part del Consell Comarcal VOX amb 3 consellers i conselleres i el Partit Popular augmenta la representació passant d’un a tres representants. Tot per Terrassa i la CUP-AMUNT es mantenen amb 2 consellers i conselleres cada formació. Ciutadans, que ara tenia 4 representants, desapareix del Ple comarcal.

En aquest mandat que ara finalitza quatre regidors de la Corporació de Santa Perpètua ha estat consellers i conselleres. Es tracta d'Olga Valenzuela (PSC), Pol Altayó (ERC), Kevin Romero (CS) i Neus Garcia (En Comú)


Foto: Consell Comarcal / CCOV

0
0
0
s2sdefault