hola

El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRiRC) enceta el seu tercer any d’existència. Aquest espai supramunicipal i de col·laboració público-privada, del qual forma part l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, té per objectiu promoure la formació professional, el desenvolupament d’una estratègia local d’orientació i d’ocupació i la vinculació efectiva del sistema formatiu i el productiu.

Una cinquantena de persones van participar a la darrera sessió plenària, celebrada el 12 de març, en la qual es va exposar la planificació de l’Estratègia Territorial duta a terme per respondre al desplegament, per part de la Generalitat, de la nova Llei d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació (SOC). Aquesta normativa recomana l’agrupació de territoris que comparteixin necessitats comunes amb la idea de prioritzar la col·laboració territorial en el disseny de serveis i projectes de desenvolupament econòmic i creació d’ocupació.

Durant la sessió, es va acordar una declaració conjunta per traslladar les peticions del territori a la Generalitat amb l’objectiu de donar a conèixer l’estratègia sobre la qual treballa el Consell de la CRiRC per implementar en aquest territori accions de foment de l’ocupació i el desenvolupament econòmic i que es valori en el futur entorn legal la disposició d’aquest territori d’assumir més responsabilitats i autonomia.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, durant la seva intervenció va demanar "un nivell més gran de compromís per part de tothom i una generositat renovada, en el sentit que siguem conscients que tant els nostres conciutadans com les empreses i treballadors del nostre territori només guanyaran si tenen al seu abast programes i serveis del millor disseny i qualitat i la màxima adequació a les seves necessitats".

El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRiRC) és un espai de treball compartit entre regidories d’Educació i Promoció Econòmica de diferents administracions i àmbits públics i privats, tret que el fa ser únic com a un espai de participació i col·laboració social i institucional. Està integrat pels municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat; els sindicats CCOO i UGT; la Cambra de Comerç de Sabadell, PIMEC, CIESC i el Centre Metal·lúrgic.


Foto: Un moment de la trobada / CRiRC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]