hola

El Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona ha atorgat al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) un premi al reconeixement a la rellevant trajectòria en l’àmbit de l’automoció.

Aquest reconeixement es va lliurar el 13 de juliol durant un acte que va organitzar el gremi i l´Associació Recreativa Amics de Sant Cristòfol amb motiu de la festivitat del patró Sant Cristòfol. L'acte es va celebrar a l'hotel Urpí, de Sabadell. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va afirmar que era "un reconeixement a la feina ben feta" i va mostrar la seva satisfacció per aquest reconeixement d'un equipament municipal que "s'ha situat en un referent de la promoció del vehicle elèctric".

Isabel Garcia va destacar la implicació del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell en el projecte del CREVE des dels seus inicis i ha desitjat la seva col·laboració davant l'horitzó que es presenta en el sector "amb nous reptes que s'hauran de fer conjuntament".

El CREVE es un centre pioner dissenyat específicament per donar serveis en les tecnologies del vehicle elèctric lleuger, i oferir un seguit de recursos de suport al teixit empresarial del territori per a la promoció de noves línies de negoci basades en el sector del vehicle elèctric. L'equipament complirà cinc anys el proper mes d'octubre. Isabel Garcia ha destacat que "ha estat un dels equipaments més optimitzats" i que "s'ha posat en valor pel seu contingut i les seves activitats".

 

Foto: L'alcaldessa durant l'acte del Gremi de Tallers / Gremi de Tallers

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Circular Economy Hotspot visita el CREVE
09 Jun 2021 12:03 - RedaccióEl Circular Economy Hotspot visita el CREVE

Representants de la Generalitat de Catalunya, com a organitzadora del Circular Economy Hotspot 2021, [ ... ]

Dones Competents ja ha atès una quarantena d’usuàries
08 Jun 2021 12:30 - RedaccióDones Competents ja ha atès una quarantena d’usuàries

El programa Dones Competents ha atès un total de 44 dones des de l'inici de l'edició d'aquest any, [ ... ]

L'AMERC organitza una jornada sobre experiències de transició energètica en polígons
02 Jun 2021 08:20 - NataliaL'AMERC organitza una jornada sobre experiències de transició energètica en polígons

  L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) de la qual forma part Santa [ ... ]