hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà per segon any consecutiu bonificacions fiscals a aquelles empreses del municipi que incorporin energies renovables; apostin per la mobilitat elèctrica; i fomentin la creació d’ocupació de qualitat. També bonificarà la localització d’activitats en el municipi i la creació d’activitat.

La mobilitat elèctrica és una aposta municipal i, en aquest sentit, destaquen dues bonificacions: una a l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) per a la instal·lació de punts de càrrega, amb un 95%; i una altra a l’Impost de Vehicles per primar aquells que presentin menor incidència en el medi ambient. Així, aquells vehicles de Zero Emissions veuran reduïda la quota de l’impost un 75%, mentre que els ECO rebran un 50% de bonificació.

El foment i l’ús de les energies renovables per part de l’empresariat també es veurà beneficiat. L’Ajuntament bonificarà fins a un 95% l’ICIO per fer les instal·lacions d’aprofitament tèrmic o elèctric, i un 15% l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) per la generació i el consum d’energies renovables, durant un total de sis exercicis. En aquest sentit, la combinació d’ambdues bonificacions pot permetre accelerar l’amortització d’inversions en instal·lacions de producció d’energies renovables de forma notable.

El Consistori també bonificarà les empreses que apostin per la consolidació dels seus equips i d’un model d’empresa amb compromís de futur, amb la incorporació d’una bonificació del 50% en l’IAE per a l’increment de plantilla amb contractació indefinida. Alhora, l’Ajuntament vol facilitar la localització d’activitats en el municipi i la creació d’activitat i per aquesta raó des de l’any passat s’han incrementat les bonificacions a l’IAE, per inici d’activitat, fins a un 30%.


Foto: Els vehicles elècrisc disposaran de bonificacions / Joel Mesas 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]