hola

El projecte 5.000 Kilòmetres Electric Experiencies està a punt  d'arribar al 25.000. Un centenar de persones ja han participat a la iniciativa i han assolit la xifra de 24.946 quilòmetres segons ha informat la Regidoria de Desenvolupament Local aquest divendres 10 de febrer.

Les darreres dades registrades apunten que des del mes de juny de 2016 i fins al gener de 2017, s’han realitzat un total de 43 cessions de turismes, amb 13.309 km recorreguts; 24 de bicicletes, amb 2.353 km fets; 22 de vehicles comercials, amb 5.396; i quatre de motocicletes, amb un total de 404 quilòmetres. D'altra banda, aquests dies de febrer han completat l'experiència una desena de participants que han recoreregut més de 3.000 quilòmetres amb la cessió dels vehicles. Una altra de les dades destacades és que dels 90 participants a data 31 de gener, el 70% han estat homes. Les dades i les valoracions d’alguns dels participants a l’experiència es poden consultar al web rieradecaldes.com

El Departament municipal continua amb el programa, al qual es van inscriure per provar gratuïtament un vehicle elèctric un total de 201 persones. L’objectiu de 5.000 km Electric Experiences és apropar el vehicle elèctric al teixit empresarial i la ciutadania i sensibilitzar sobre els avantatges que suposa, com ara l’estalvi econòmic, la comoditat, la reducció de soroll i la disminució de les emissions. El programa s’emmarca en el projecte Vehicle elèctric i mobilitat sostenible a la riera de Caldes de l’AMERC i s’executa en el marc de la convocatòria 2015 de Projectes Innovadors i experimentals, atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

Torrot Elèctric se suma amb dues motos i dues bicis

La marca catalana Torrot Elèctric s’ha sumat al programa 5.000 kilòmetres Electric Experiencies. De moment, Torrot ha aportat dues bicicletes elèctriques, a les quals properament s’afegiran dues motocicletes. La Regidoria de Desenvolupament Local ha mostrat la seva satisfacció per la implicació d’aquesta empresa que fabrica motos i bicis elèctriques a la localitat de Vidreres. També ha informat que aquests vehicles es posaran a disposició de les persones participants al programa.


Foto: Un vehicle elèctric circula per la rotonda del Miró / Joel Mesas 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]