hola

Polígon industrial

Durant el segon trimestre de 2016 un total 53 societats mercantils han iniciat operacions a l’àmbit de l’Eix de la Riera de Caldes. El mes d’abril ha estat el més dinàmic del trimestre, amb 24 empreses creades. El maig i juny han presentat valors inferiors, amb 14 i 15 noves societats respectivament.

Segons dades de l’Observatori de l’Eix de la Riera de Caldes, el nombre de companyies que han començat operacions durant el segon trimestre de l’any (53) ha estat força superior al valor de l’any passat (36), amb un increment del 47%. La pujada més notòria s’ha registrat a l’abril, que ha passat de 14 a 24 noves societats.

Caldes de Montbui i Santa Perpètua de Mogoda concentren la major part de la nova activitat econòmica de l’Eix, amb 14 i 13 empreses respectivament. En segon terme, hi ha Palau-solità i Plegamans amb 9, seguit de Polinyà amb 7 i Sentmenat amb 6. En l’últim lloc hi ha La Llagosta amb 4 noves societats. A Sant Feliu de Codines no s’ha registrat cap inici d’activitat durant aquest trimestre. En general, tots els municipis de la riera de Caldes creixen en noves activitats si es compara amb fa 1 any. El comerç, la construcció i el transport són els sectors més destacats quant a nova activitat econòmica (amb 15 noves empreses de comerç, 10 de la construcció i 9 de transport i logística). En canvi, la creació de companyies industrials ha estat molt discreta durant el període (2).

Així mateix, han començat a operar 17 companyies dedicades a diferents serveis (restauració, activitats jurídiques, serveis educatius, activitats esportives i d’entreteniment, etc...)

L’àmbit territorial de referència són els sis municipis membres de l’AMERC: Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, més Sant Feliu de Codines.


Foto: Polígon industrial Can Bernades-Sobirà / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua supera les 1.700 persones aturades al febrer
04 Mar 2021 13:32 - RedaccióSanta Perpètua supera les 1.700 persones aturades al febrer

Les dades de l'atur continuen a l'alça i el mes de febrer ha tancat amb un total de 1.708 persones [ ... ]

L’Ajuntament instal·larà set nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics
03 Mar 2021 11:17 - RedaccióL’Ajuntament instal·larà set nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda instal·larà set nous punts de recàrrega per a vehicles [ ... ]

Desenvolupament Local ofereix formació per a petits negocis i persones emprenedores
02 Mar 2021 10:30 - RedaccióDesenvolupament Local ofereix formació per a petits negocis i persones emprenedores

Una desena de tallers i cursos formen la programació d’aquest 2021 que organitza la Uniat d’Empresa [ ... ]