hola

Santa Perpètua ha acabat el mes d'octubre amb una taxa de desocupació del 16,5%, segons les dades aportades pel servei de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua. En xifres globals hi ha 1.980 persones en situació d'atur a la localitat.


Aquestes dades són pitjors que les registrades a finals de setembre quan les dades eren de 1.951 aturats i una taxa del 16,27%. No obstant això, les xifres són millors si es comparen amb les mateixes dates de 2014. En aquells moments, Santa Perpètua registrava 214 persones a l'atur més que ara. 

Pel que fa al total de l'Eix de la riera de Caldes, la taxa d'atur és del 15,4% i la xifra total és de 6.672 persones a la recerca activa de feina, segons dades del Servei de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua. En aquest cas es repeteix la tendència perpetuenca ja que ha augmentat la xifra d'aturats respecte el mes de setembre i ha disminuït respecte al mateix mes de 2014.

Santa Perpètua registra una taxa d'atur del 16,5% al mes d'octubre. El que suposa que 1.980 persones de la localitat estan a la recerca de treball.


Foto: Punt d'autoservei del SOC, situat a la Granja Soldevila i que ara s'ha traslladat a l'edifici de Desenvolupament Local / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]