hola

La Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès) ha incorporat, des d’aquest novembre, un equip DEA, un desfibril·lador extern automàtic, destinat a analitzar el ritme cardíac, capaç d'identificar les arítmies mortals i d'administrar, amb intervenció d'una persona, una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme cardíac, amb alts nivells de seguretat, segons ha informat el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

D’aquesta manera, la CIM Vallès s’ha convertit en un espai cardioprotegit, que permet la reducció dels riscos laborals als seus treballadors i visitants.
 
La Supracomunitat de propietaris de la CIM Vallès ha contractat aquest servei a l’empresa de seguretat de la CIM, Punto y Control, el personal de la qual ha rebut la formació necessària per al seu ús. El DEA estarà permanentment al vehicle patrulla, a disposició les 24 hores del dia.
 
Un espai cardioprotegit és un local o empresa que compta en les seves instal·lacions amb un desfibril·lador, personal format segons la normativa, senyalització ILCOR i un pla de cardioprotecció, amb resposta integral, ràpida i efectiva en cas que algun treballador o visitant pateixi una aturada o emergència cardíaca.
 
Els DEA són equips sanitaris que analitzen, en tot moment, el ritme del cor i decideixen la millor manera d'actuar. L’usuari només segueix les seves ordres, ja que els equips avançats són els més senzills d'utilitzar perquè des que s'encenen van guiant per imatges i per veu a l'usuari explicant cada pas que ha de realitzar.


Foto: Vista aèria de la CIM Vallès / Generalitat de Catalunya

 


 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]