hola

Un grup de treballadors en atur s'ha organitzat com a col·lectiu amb l'objectiu d'unir esforços a la recerca de feina. Les reunions, obertes a la ciutadania, les fan tots els dimecres a dos quarts de set de la tarda al Centre Cívic de Can Folguera. Els impulsors han explicat que van formalitzar el col·lectiu el 10 de juny i que tenen un document compromís de col·laboració signat amb l’Associació de Veïns Lorca-Picasso.

Aquest col·lectiu es reuneix tots els dimecres al Centre Cívic de Can Folguera a dos quarts de set de la tarda i demanen a tots els treballadors en atur adherir-s’hi per tenir més força. Com a col·lectiu lamenten el nombre de persones aturades del municipi i demanen protecció per a les famílies dels aturats sense ingressos i amb problemes de desnonaments i per talls en els subministraments de llum, aigua i gas.
Consideren que “el capital especulador ens ha portat a aquesta crisi generant més atur, precarietat i pobresa”. El col·lectiu també reclama austeritat en els salaris dels polítics del Govern Central, Generalitat i ajuntaments i exigeixen transparència en les contractacions municipals. Aquest grup ha anunciat que demanarà una entrevista amb l'alcaldessa per presentar-se i exposar-li alguna proposta.

El president del Col·lectiu de treballadors en atur, Lorenzo Campos, ha explicat que la idea de grup és aconseguir la màxima informació possible sobre ofertes de treball i poder fer pressió davant de les administracions.
Per tal de donar-se a conèixer, el col·lectiu ha instal·lat durant unes setmanes una taula informativa al passeig de la Florida coincidint amb el mercat ambulant dels dijous. Campos comenta que la idea és sensibilitzar la gent i atreure el màxim d'aturats i també aconseguir que els arribin ofertes de treball.


Foto: El col·lectiu davant del Centre Cívic de Can Folguera durant la primera trobada / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]