hola

Aquest matí l'Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha presentat la plataforma Compraprop, una gran galeria comercial online on comprar als comerços de proximitat de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

A l’acte de presentació hi han assistit l’alcalde de Polinyà i president de l’AMERC, Javier Silva; l’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano; l’alcalde de Sentmenat, Marc Verneda; l'alcalde de La Llagosta, Oscar Sierra; l’alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda i la regidora de Comerç de Santa Perpètua de Mogoda, Neus Garcia. Tots ells han coincidit en què l’enfortiment del comerç local és clau per a qualsevol municipi perquè reforça l’economia i la identitat de la vila, estimula l’ocupació i l’emprenedoria, contribueix a la cohesió social i dona vida als nostres carrers..

Compraprop serà com un centre comercial online que podrà encabir tots els petits comerços de la zona i fomentar la compra de proximitat i dins un entorn de confiança, ha detallat la Regidoria de Comerç. El projecte es va presentar fa uns mesos als establiments i en el seu inici ja compta amb uns 140 comerços de la demarcació, dels quals gairebé una cinquantena són de Santa Perpètua. La plataforma es pot visitar al web http://compraprop.rieradecaldes.com.
Una de les novetats del llançament de Compraprop és que els sis primers mesos, l’enviament serà gratuït als sis municipis de la Riera de Caldes. La compra online ofereix tant l’opció “click&collect” de recollida a la botiga, com de transport a domicili. Neus Garcia ha avançat que la clientela podrà escollir entre recollir la comanda a la botiga o rebre-la a domicili o a la feina.

El portal està organitzat per poblacions i per categories: alimentació; electrònica, informàtica i fotografia; restauració i serveis turístics; llibres, papereria i lleure; moda i complements; flors, plantes i animals; bellesa i salut; esports; llar i bricolatge i automoció.

Aquesta e-botiga de la Riera de Caldes possibilita als comerços de les sis localitats vallesanes de l'AMERC disposar de la seva pròpia botiga digital i personalitzar-la, amb les explicacions de qui són i quins són els seus trets distintius. També poden integrar-hi les seves xarxes socials i canals habituals de contacte.

El cost de la posada en marxa de la plataforma més les despeses del primer mig any de funcionament, que inclou la campanya de comunicació, la logística i el manteniment del Compraprop ha estat de 74.000€. Aproximadament 20.000€ seran subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Compraprop és un projecte de l’AMERC que neix amb el doble objectiu de facilitar als ciutadans la compra als comerços de proximitat, així com dinamitzar el teixit socioeconòmic de l'eix de la Riera de Caldes.

Comprar en botigues de proximitat és més sostenible i té un impacte positiu en el nostre entorn, perquè es redueixen les emissions i així contribueix a preservar el medi ambient. Però no només això, també estimula el creixement del teixit comercial dels nostres pobles, permet gaudir de productes més frescos i de km0 i genera una comunitat sòlida. Els vincles entre comerciants i clients es basen en la relació de confiança. Amb Compraprop, a més, es teixeixen vincles entre els sis municipis de l’eix de la Riera de Caldes i els seus veïns i veïnes.

“Benvinguts! Passeu, passeu”

La campanya de llançament de Compraprop porta per títol “Benvinguts! Passeu, passeu”. Els propers sis mesos els comerciants seran protagonistes d’una campanya de comunicació global, tant online com offline; amb aquest lema, l’objectiu és convidar a entrar a la nova finestra comercial en versió digital dels comerços de proximitat. La campanya de comunicació se centrarà en les persones i en les seves històries així com en els valors de Compraprop; els veïns i veïnes hi reconeixeran botigues de tota la vida, però també de noves i d’altres municipis. Compraprop compta amb perfil a les xarxes socials Instagram (@compraprop) i Facebook (@compraprop.rieradecaldes). Entre d’altres accions, es preveu realitzar alguns sortejos en aquests perfils, per celebrar el llançament de la plataforma Compraprop.


Foto: Acte de presentació de Compraaprop amb la regidora de Comerç, Neus Garcia ( a la dreta) / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]