hola

L'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) estrena el dijous 17 de juny la plataforma Compraprop, una nova eina web perquè els comerços de Santa Perpètua i els altres cinc municipis que formen aquest àmbit territorial puguin disposar d'un espai digital sense cap cost econòmic per vendre online tots els seus productes o serveis. A l'acte de presentació de la plataforma assistirà la regidora de Comerç de Santa Perpètua, Neus García. "Compraprop esdevé un centre comercial online que podrà encabir tots els petits comerços de la zona i fomentar la compra de proximitat i dins un entorn de confiança", ha detallat la Regidoria de Comerç. El projecte es va presentar fa uns mesos als establiments i en el seu inici ja compta amb més d'una vuitantena de comerços de la demarcació, 32 dels quals són de Santa Perpètua, a més d'una quarantena en procés de validació. La plataforma es pot visitar al web http://compraprop.rieradecaldes.com.

Aquesta e-botiga de la Riera de Caldes possibilitarà als comerços de les sis localitats vallesanes de l'AMERC disposar de la seva pròpia botiga digital i personalitzar-la, amb les explicacions de qui són i quins són els seus trets distintius. També poden integrar-hi les seves xarxes socials i canals habituals de contacte. "El fet de tenir en una mateixa plataforma totes les botigues del territori permetrà crear un entorn digital segur, on les persones podran comprar a les botigues de sempre sense limitacions horàries", ha destacat Comerç que també ha apuntat que "per a les persones que encara desconeguin el comerç de proximitat, serà una oportunitat per començar a mirar totes les possibilitats que ofereix". La botiga online preveu diferents mètodes de pagament i enviament a domicili, que serà gratuït durant els primers sis mesos per als productes adquirits a través de la plataforma.

L'AMERC està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Compraprop és un projecte supramunicipal dins una estratègia més transversal de dinamització del teixit empresarial de l'eix econòmic de la Riera de Caldes. Els comerços de Santa Perpètua interessats a participar-hi poden adreçar-se a la Regidoria de Comerç a través de l'adreça electrònica empresa@staperpetua.cat.

 

Foto: La plataforma s'estrenarà el dijous 17 de juny / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]