hola

Un total de 33 persones han participat en el dispositiu de suport a la inserció laboral per a joves Game Talent. El programa s’adreça a veïnat del municipi menor de 30 anys en situació d’atur o en cerca de millora de l’ocupació i amb nivells de qualificació avançada i superior. “L’objectiu del programa és incidir en la promoció i desenvolupament del talent de la població jove del municipi fent especial èmfasi en la identificació, reforç i transferència de les competències clau en relació a la concreció dels seus projectes professionals, així com en l’impuls de la competència digital instrumental i metodològica”, segons ha destacat la Regidoria de Desenvolupament Local.

Entre els 33 participants d’aquesta edició, s’ha registrat una major representació de dones, amb un 64%, enfront al 36% d’homes. Des del Servei de Desenvolupament Local han destacat que un 10,8% de les persones que enguany han participat al dispositiu han accedit a una nova contractació laboral. “Són primeres dades i estem convençuts que durant el seguiment del projecte veurem incrementada aquestes xifres”, han assegurat. Durant el dispositiu, s’han dut a terme entrevistes individuals de tutorització i s’ha realitzat el seguiment de l’itinerari de les persones participants. “El programa respon a un disseny modular, flexible i adaptat de manera que, segons el punt de partida de les persones participants i la seva situació particular, cadascuna ha pogut realitzar un itinerari d’accions personalitzat i pactat amb cadascuna d’elles”, segons ha detallat la Regidoria.

El dispositiu també ha ofert la possibilitat de participar en accions grupals de millora en aquells àmbits i habilitats personals en els diferents contextos i llocs de treball. Així, en l’àmbit de l’autoconeixement han pres part 13 persones en sessions grupals realitzades durant el mes d’octubre; nou joves també han participat en les diferents accions de formació en competències digitals d’aprenentatge, sis dels quals va realitzar entre els mesos d’octubre i novembre un curs de Gamificació per a l’aprenentatge, de 21 hores.

Durant el mateix període també es va dur a terme una formació online de competències digitals instrumentals per a l’aprenentatge, de 30 hores, amb la participació de sis alumnes. Pel que fa l’àmbit de les competències transversals, deu joves han realitzat sessions grupals presencials i activitats telemàtiques a través del Netclub durant el mes de novembre i continuaran durant el desembre. Per últim, nou persones han realitzat sessions relacionades amb les competències d’accés a l’ocupació.

Game Talent és un projecte dissenyat pel Servei de Desenvolupament Local i cofinançat per la Diputació de Barcelona dins del marc de Projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local del Catàleg de Serveis 2020

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]