hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda contractarà en pràctiques cinc joves del municipi, d'entre 18 i 29 anys, per un període de sis mesos. L'objectiu d'aquesta actuació és que les persones beneficiàries puguin adquirir experiència laboral desenvolupant el seu treball en diferents serveis del Consistori. Així, es contractaran dues de nivell tècnic i altres tres auxiliars administratives, que obligatòriament hauran d'acreditar la formació reglada necessària finalitzada com a màxim en els últims cinc anys.

Les persones candidates han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al SOC i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El procés de selecció es durà a terme mitjançant oferta pública a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Segons els perfils, és imprescindible disposar d'un títol universitari, de formació professional o d'altres oficialment reconeguts com a equivalents sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys de la seva obtenció. Així, en el cas de les tres auxiliars administratives, es demana formació en la família professional d'Administració i Gestió, mitjançant els cicles formatius de grau mitjà en Gestió Administrativa o el de grau superior en Administració i Finances o Assistència a la Direcció. Pel que fa al personal tècnic, se seleccionarà una persona graduada en Dret i una altra tècnica per a la Unitat de Formació graduada en Psicologia, Psicopedagogia, Pedagogia, Treball Social, Educació Social o Mestratge d’Educació Primària.

Per dur a terme aquesta acció, el Consistori ha sol·licitat subvenció al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

Per a més informació, cal adreçar-se al Servei de Borsa de Treball, a través de l'adreça de correu borsatreball@staperpetua.cat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]