hola

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la segona quinzena de setembre. L’activitat presencial es recupera amb la reprogramació de la formació pràctica dels cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Cataluya (SOC) i amb una nova programació de Cursos per a docents del Departament d’Ensenyament. Les accions subvencionades pel SOC d’Operacions auxiliars de serveis admnistratius generals i d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles es van reprogramar en la modalitat online i aquest mes de setembre es realitzarà la part més pràctica de manera presencial, mentre que Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió sí que es va suspendre per la seva naturalesa eminentment pràctica i que ara es podrà reprendre en modalitat presencial.

D’altra banda, també s’iniciaran de manera presencial dues accions per a personal docent de l’oferta del Departament d’Ensenyament sobre instal·lacions de punts de recàrrega, adreçades a professorat d’electricitat i electrònica. Aquestes formacions, s’han programat en dues parts: una teòrica que s’ha realitzat de manera telemàtica durant el mes de juliol, i la part pràctica que es realitzarà presencial entre setembre i octubre.

L’activitat presencial va quedar suspesa el mes de març amb motiu de l’Estat d’Alarma. Els cursos iniciats es van adaptat a la modalitat online, mentre que altres van quedar aturats.

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local reprèn la formació presencial a aules i tallers
16 Set 2020 11:56 - RedaccióDesenvolupament Local reprèn la formació presencial a aules i tallers

Desenvolupament Local reprendrà la formació presencial a les seves instal·lacions a partir de la [ ... ]

Alstom Santa Perpètua entrega els primers tramvies per al metro d'Atenes
14 Set 2020 11:01 - RedaccióAlstom Santa Perpètua entrega els primers tramvies per al metro d'Atenes

Alstom Espanya ha lliurat a l'autoritat del transport d'Atenes, Attiko Metro, els dos primers tramvies [ ... ]

L'atur creix l'1'3% durant el mes d'agost
10 Set 2020 12:18 - RedaccióL'atur creix l'1'3% durant el mes d'agost

Santa Perpètua de Mogoda acaba el mes d’agost amb un total de 1.656 persones inscrites a les llistes [ ... ]