hola

El Pavelló d'Esports va ser escenari accidental el dimarts 11 de juny de la cloenda del programa a les escoles de l'EMA ComunArt.

La plaça de l'Era havia d'acollir l'activitat que, per la pluja, es va desplaçar al pavelló. Aproximadament uns tres-cents infants de tercer de Primària de les cinc escoles públiques de Santa Perpètua i de les formacions de l'EMA Bandàstics, Orquestra 2 i Santuka van participar en un espectacle comú com a cloenda dels programes Corda't, Venta't, Percutap, Teatrots i Dansa't.

L'activitat va incloure unes sis peces per a instruments de corda (Corda't) a càrrec dels infants de l'Escola Bernat de Mogoda; de vent (Venta't) de l'alumnat de l'Escola Santa Perpètua; de percussió d'Els Aigüerols (Percutap) i amb les actuacions de l'alumnat de les escoles Santiga i la Florida participants al Teatrots i Dansa't.  L'espectacle també va incloure temes conjunts i un final especial Soundpainting. L'alumnat va interpretar el llenguatge universal de senyals per a la composició multidisciplinària en viu donant com a resultat una interpretació espontània i improvisada.

Durant aquest curs l'EMA ha portat a les escoles formació instrumental en horari lectiu en el marc del programa ComunART. La intenció és oferir formació artística als centes públics escolars i democratitzar les arts. La iniciativa va començar fa anys amb el Corda't i es va ampliar el passat curs amb el Venta't. Enguany s'han incorporat els programes Percutap, Teatrots i Dansa't

A l'espectacle van assistir familiars i amics de l'alumnat participants, el regidor de Cultura en funcions, Marçal Solà i l'alcaldessa en funcions Isabel Garcia. Marçal Solà va expressar la seva satisfacció per poder comptar a Santa Perpètua amb un projecte integrador i de democratització de les arts com el ComunArt.


Foto: Uns 300 escolars van participar a la cloenda de ComunArt / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]