hola

La Regidoria de Cultura ofereix aquesta tarda l'opció de comprar de manera anticipada i a millor preu les entrades de l'obra de teatre Immortal amb Bruno Oro. La peça teatral està programada per aquest diumenge 3 de març a les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial i forma part de la programació de la Festa Major d'Hivern.



Les entrades anticipades es poden adquirir a la taquilla del Teatre avui de 20 a 21 hores i també aquest dimecres dia 27 i el divendres 1 de març en el mateix horari. El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros, mentre que el dia de la funció valdrà 12 euros. L’Ajuntament porta aquesta obra professional dins de la Mostra de Teatre de Tàndem amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Immortal és una comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. Es tracta del primer solo teatral de Bruno Oro, reconegut per les seves imitacions al programa televisiu Polònia  El camaleònic actor es posa dins la pell de múltiples personatges per analitzar què passaria si visquéssim eternament on planteja les següents preguntes: què faríem si haguéssim d'aguantar el sogre o la sogra eternament? I si haguéssim de treballar en aquella feina que no ens agrada 200 anys més? Què farem quan els nostres propis fills ja siguin besavis?. L'obra és una creació de Marc Angelet i Alejo Levis

Foto: Bruo Oro / David Ruano
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]