hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí oferirà aquest mes de febrer quatre exposicions bibliogràfiques més. Fins al dia 16, a la Sala d'Adults es troba una exposició titulada 'Assassins en sèrie' amb les millors obres que tenen com a protagonistes aquesta tipologia de delinqüent.

Es poden trobar títols d'Agatha Christie, Stieg Larsson, Pierre Lemaître o Rye Murahami, entre d'altres, i tan novel·les com còmics. Aquesta temàtica es fa coincidir amb la celebració de la Barcelona Negra. Des de la Biblioteca recorden que en anys passats s'havia fet sobre novel·la negra italiana i nòrdica.

Durant el mateix període, al Racó temàtic al costat del taulell de préstec i dins dels nou projecte anomenat 'Llegim Editorials Independents' coneixerem algunes de les publicacions d'Edicions del Periscopi. Aquesta editorial aposta per la bona literatura en català amb l'objectiu "d'incorporar a la cultura catalana noms que aportin atreviment, modernitat i novetat".

Les exposicions bibliogràfiques que prendran el relleu a aquestes del 19 de febrer al 2 de març, seran, a la Sala d'adults, Mites i curiositats pel cinema i al Racó temàtic s'exposaran unes guies excursionistes sota el títol de A peu per Catalunya! per facilitar sortides els caps de setmana a les famílies perpetuenques.

D'altra banda, la Biblioteca manté oberta fins demà les inscripcions per al Curs de "Whatsapp i altres aplicacions per a majors de 55 anys". El taller consta de dues sessions de dues hores de durada que tindran lloc els dies 18 i 20 de febrer de 17 a 19 hores. Les persones interessades a participar s'han d'inscriure al taulell de la Biblioteca. Aquesta és una de les propostes del mes de febrer que ofereix l'equipament municipal per a la població adulta. El curs anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrès. La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que es tracta de perdre la por a aquestes aplicacions i anima als majors de 55 anys interessats en aplicacions mòbils com whatsapp apuntar-se a aquest curs.

La Biblioteca i la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional han programat per al 13 de febrer a les 18.30 h la penúltima lectura del cicle La Biblioteca Humana que en aquest cas serà sobre el llibre Diversitat funcional. Les persones interessades a assistir s'han d'inscriure a través del butlletí electrònic de l'equipament.

També per als adults, la Biblioteca a través d'una col·laboració amb l'acadèmia Boston idiomes ofereix aquest divendres a les set de la tarda una nova sessió de Tàndems de conversa en anglès. El nivell demanat és un intermig A2 i les persones interessades han de fer la inscripció.


Foto: Exposició bibliogràfica Assassins en sèrie / Biblioteca Municipal 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]